CHP'nin milletvekili aday listesinin sızmasının ardından CHP çok fena karıştı... Kendisine yakın isimlerin neredeyse tamamının üzeri çizilen cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün yapacağı Zonguldak ve Bartın mitinglerini iptal ederken, gece yarısı Genel Merkez'e gidip Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü...

CHP'nin 24 Haziran'da seçime girecek milletvekili aday listesinin sızması ortalığı fena halde karıştırdı. Kendisine yakın isimlerin neredeyse tamamının üzeri çizilen cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün yapacağı Zonguldak ve Bartın mitinglerini iptal edeceğini duyurdu... İnce'nin gece yarısı CHP Genel Merkezi'ne gidip Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü iddia edildi...

İNCE'YE YAKIN İSİMLERİN ÜZERİ ÇİZİLDİ... Dün gece CHP'nin milletvekili aday listesinin sızması CHP'nin içini fena şekilde hareketlendirdi. Listede en dikkat çeken husus cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'ye yakın isimlerin neredeyse tamamının üzerinin çizilerek liste dışı bırakılması oldu. 

MUHARREM İNCE'DEN MİSİLLEME... Kendisine yakın isimlerin liste dışı bırakılmasına Muharrem İnce'den sert bir karşılık geldi. Muharrem İnce, bugün yapacağı iki mitingini “ses kısıklığı” nedeniyle iptal edilebileceğini duyurdu. İnce Twitter hesabından "Sesim kısıldı, yarın yapmayı planladığımız Zonguldak ve Bartın Mitinglerimizi iptal edersek kusura bakmayın. Önümüzdeki günlerde telafi ederiz" mesajı paylaştı.

LİSTE AÇIKLANMADI BİLİNÇLİ SIZDIRILDI... İnternethaber'e bomba gibi kulis haberleri ulaştı. Aslında CHP'nin milletvekili listeleri açıklanmadı. Muharrem İnce'ye yakın isimlerin çizik yemesi üzerine birileri listeyi bilinçli olarak basına sızdırdı.

İNCE GENEL MERKEZ'DE LİSTE HESABI SORDU... Listelerin sızmasının hemen ardından da Muharrem İnce mitinglerini iptal edeceğini duyurup Genel Merkez'e doğru yola çıktı. İnce'nin gece Genel Merkez'de hem Kemal Kılıçdaroğlu hem de parti yöneticileriyle listeler üzerinde tartıştığı gelen bilgiler arasında...

LİSTEYE KİMLER GİREMEDİ?... CHP'de listeye giremeyen isimler arasında Haluk Pekşen, Mustafa Balbay, Eren Erdem, Barış Yarkadaş, Melda Onur, Yıldız Tur Biçer, Fikri Sağlar, Zeynep Altıok, Şenal Sarıhan, Musa Çam, Erdin Bircan, Hüsnü Bozkurt, Necati Yılmaz, Hilmi Yarayıcı, Niyazi Nefi Kara, Elif Doğan Türmen, eski Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger ve İlhan Cihaner de var.

İRFAN DEĞİRMENCİ DE LİSTEYE GİREMEDİ... Eski milletvekili Umut Oran, görevinden istifa eden Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Eskişehir'den milletvekili adaylığı başvurusu yapan televizyoncu İrfan Değirmenci de listeye alınmadı.

http://www.internethaber.com/chp-cok-fena-karisti-muharrem-ince-birakiyor-mu-1873181h.htm