AKSARAY

Aksaray'da Taşpazar Mahallesinde taksicilik işleyen ve aracının art camına 'Vatanı beklerken şehit bulunan manşet ve Mehmetçiklerin kıymetli ailelerine ücretsiz' yazan Ali Sevğiç, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, şehit aileleri ile gazilere şişman vefa duyduğunu söyledi.

Aracının art yönünü yazdığı sahra zımnında vatandaşların kendisini kutlama kartı ettiğini dile getiren Sevğiç, şöyleki konuştu:

'Bu ihtisas emin olun aşırı dobra müşterek olay. Devletimiz, filhakika şehit aileleri ve gazilere lazım yardımları yapıyor. Sağ olsun duraktaki gayrı dostlarım da şehit aileleri düşüncesince aldığım ücretsiz nakil sonucuna itirazsız dayanaklık etmek verdiler. Biz taksiciler kendisine müşterek nebze de olsa şehitlerimize asistan olabilirsek ne bahtiyar bize. Bunun birlikte rastgele cuma namazı günü, şehit ailelerinden kabristana değerlendirmek talip olursa durağımıza doğmak aracılığıyla yahut bizlere açacakları telefon ile ücretsiz kendisine kabristana götürüp getirme hizmeti vereceğiz.'

Sevğiç, kendisinin ömrü yettiği sürece şehit ailelerine misyon edeceğini vurgulayarak 'Biz de teröre bu halde tepkimizi göstereceğiz. Allah, şehitlerimizin ruhlarını neşeli eylesin.' dedi.

Muhabir: Oğuzhan Demiray

Kaynak: AA