İstanbul seçimlerinin kaybeden Cumhur İttifakı'nın AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım dün akşam ilginç bir ziyaret gerçekleştirdi. Yıldırım beraberinde Mehdi Eker ile birlikte Fatih'teki İsmailağa tarikatını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sosyal medya hesabından paylaşan Yıldırım, bu ziyaretini paylaşmaması dikkat çekti.

Haber görseli

'CÜBBELİ' İLE GÖRÜŞMESİNİN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILMADI

Yıldırım'ın ziyaretini İsmailağa tarikatı sosyal medya hesabından, "Binali Yıldırım ve Mehdi Eker Beyefendiler bugün (29.05.2019 Çarşamba) teravih namazını İsmailağa Camii'nde edâ ettiler." sözleriyle duyurdu. Duyuruda Yıldırım'ın ziyareteine ilişkin görüntüler de paylaşıldı. Yıldırım'ın ziyaret sırasında kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak biline Ahmet Mahmut Ünlü ile de bir araya geldiği ortaya çıktı. Ancak, paylaşılan görüntülerde Ünlü ile Yıldırım'ın aynı kareye girmediği dikkat çekti.

Resmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüle

İşte İsmailağa tarikatının duyurusu:

İsmailağa Camii@ismailaga_cami

Binali Yıldırım bey, İsmailağa Camii’ndeydi. Binali Yıldırım ve Mehdi Eker beyefendiler, dün (29 Mayıs 2019 Çarşamba) teravih namazını İsmailağa Camii’nde edâ ettiler. Ayrıntılar: https://www.ismailaga.org.tr/binali-yildirim-bey-ismailaga-camiindeydi-20190529 … @BY @BA_Yildirim

1.594

1.770 kişi bunun hakkında konuşuyor

CÜBBELİ'NİN DAMADI İBB'DEN MİLYONLUK İHALE ALDI

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Yarı Maratonu organizasyonu için İBB şirketlerinden Spor İstanbul tarafından düzenlenen 1.8 milyon liralık ihalenin, Ahmet Mahmut Ünlü'nün damadının şirketine verildiği ortaya çıkmıştı. Yıldırım'ın ihale haberleri nedeniyle Ünlü ile aynı kareye girmediği yorumları yapıldı.

Muhtarlar, Kaymakam Türköz ile ilk toplantısını yaptı Muhtarlar, Kaymakam Türköz ile ilk toplantısını yaptı

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1418978/Binali_Yildirim_ile_Cubbeli_Ahmet_ayni_kareye_girmedi.html