KIRKLARELİ - ÖZGÜN TİRAN

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, doğum gününü Twitter hesabından kutladığı down sendromlu Lüleburgazspor taraftarı Tarık Göntürk'e hediye gönderdi.

Bakan Bak'ın hazırlattığı, doğum günü hediyelerinden oluşan paket, Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu aracılığıyla Göntürk'e ulaştırıldı.

Bak'ın hediye paketini alan Göntürk, mutluluğunu gizleyemedi. Göntürk, Bakan Bak'ın gönderdiği saati koluna takarak, şort ve tişörtü giyerek büyük sevinç yaşadı.

Göntürk'ün hayali gerçek olacak

Babuşcu, ziyarette Göntürk'ün Beşiktaş'ın bir maçını statta izleme hayalinin de Bakan Bak'ın talimatlarıyla gerçekleştirileceğini söyledi.

Bu sırada Göntürk, Babuşcu'ya sarılarak Bakan Bak'a teşekkür etti.

Babuşcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bakan Bak'ın, Göntürk'e doğum günü hediyesi olarak gönderdiği hediyeleri ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Lüleburgazspor'un iç sahadaki maçlarını tribünden takip eden ve takımının formasını üstünden hiç çıkarmayan Göntürk için geçen hafta Lüleburgaz taraftarları sürpriz doğum günü kutlaması yapmıştı.

Taraftarlarla 16. yaş gününü kutlayan Göntürk'ün yaşadığı mutluluğun görüntülerini Twitter hesabından paylaşan Bakan Bak da Tarık'ın doğum gününü kutlamıştı.

Kendisini televizyonda gören Göntürk, büyük mutluluk duyduğu kutlama mesajının altına "Sayın Bakanım doğum günümü kutladığınız için çok teşekkür ederim." yazarak Bakan Bak'a teşekkür etmişti.

Kaynak: AA