AĞRI

Ağrı Valisi Musa Işın, benzeri Tuban Işın ile Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle ortak araya geldi.

Vatandaşlarla geveze eden, onların problemlerini ve isteklerini dinleyen Işın, icra ettiği konuşmada, devletimiz ve hükümetimiz akıbet 10 senedir aşırı ağır ve iyi hizmetler yaptığını söyledi.

Devletimizin değerini bilmemiz icap ettiğini anlatım fail Işın, laflarını şöyleki sürdürdü:

'Aramıza fitne sokanlara fırsat vermeyeceğiz. Allah rızası düşüncesince özlük huzurunuzu özlük elinizle bozmayın. Ocağınıza hınç düşürmeyin. Bakın hata kişilerin takiben gidenler, hata iş yapanlar. Sürekli yaş ve hınç fark etmek zorundadırlar. Gözyaşı dökecekler, kalplerinde daim hınç hissedecekler. Gençler sizler katiyen ve katiyen maceralara kapılmayın. Çocuklarınıza eş çıkın. Çocuklarınızı siz 18, 20 yaşına denli büyütüyorsunuz. Art oruçlu eşhas gelip elinizden alıp götürüyor. Siz çocuklarınızı onlar düşüncesince mi büyüttünüz, tığ çocuklarımızı onlar düşüncesince mi büyütüyoruz.'

Ağrı'nın rahat ortak arazi bulunduğunu bu huzurun değerini bilmemiz icap ettiğini vurgulayan Işın, 'Devletimiz güçlüdür, zengindir. Her muhtelif gaddarlığın üzerinden gelir, değme muhtelif zalimi ezer. Mazlumun, fakirinin ve yetiminin yanındadır. Kimsesizin yanındadır. Bu mevki kimsesizlerin kimsesidir' sanarak konuştu.

Kaynak: AA