Yaralı polis memuru hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Akşam saatlerinde Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesinde bulunan bir fotoğraf stüdyosuna gelen bir grup ile dükkan çalışanı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda dükkanda maddi hasar meydana geldi. 

Şikayet üzerine fotoğraf stüdyosuna polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin parmak izi çalışmalarını sürdürdüğü sırada saldırgan grup yeniden stüdyoya gelerek kavga çıkarmak istedi. Yaşanan arbede sırasında stüdyoya gelen gruptan bir kişi üzerinde taşıdığı silahı çekerek ateşledi. Silahtan çıkan mermi olay yerinde parmak izi çalışması yapan 44 yaşındaki polis memuru M.A'nin göğsüne isabet etti. Olay yerine gelen ambulansla yaralı polis memuru Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Göğsünden ağır yaralanan polis memurunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Başlatılan soruşturma kapsamında bir eve düzenlenen baskında olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Polisin araştırmaları devam ederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YARALI POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, kavganın ardından görevli olarak gittiği fotoğraf stüdyosunda olay yeri incelemesi yaparken grupların ikinci silahlı kavgasında göğsüne isabet eden mermi ile ağır yaralanan polis memuru tedavi gördüğü Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında göz altına alınan 4 kişinin sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA