AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, partilerinin İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya'nın, yıldırı örgütü PKK üyeleri kabilinden kaçırıldığını bildirdi.

Yeşilyurt, AA muhabirine icra ettiği açıklamada, AK Parti İspir İlçe Başkanı Çetinkaya'nın, kardeşi Şahin Çetinkaya ve beraberindeki müşterek kişiyle Erzurum'dan Şanlıurfa'ya gittiğini söyledi.

Çetinkaya ve kardeşinin süresince bulunmuş olduğu otomobilin, Bingöl'ün Genç ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi ortada yıldırı örgütü PKK üyeleri kabilinden durdurulduğunu anlatım fail Yeşilyurt, şunları kaydetti:

'Araçlarını durdurup, yıldırı örgütü propagandası yapmışlar. Kimlik kontrolünde kardeşinin üstünden AK Parti kimliği çıkmış. Hanginiz başbuğ diyerek sormuşlar, Salih Zeki başkanımız da kendisinin İspir kaymakamlık başkanı bulunduğunu söylemiş. Kendisinin gözlerini bağlayıp götürmüşler. Kardeşini ve yanlarındaki kişiyi de başıboş bırakmışlar. Kardeşi ve tarafındaki kişi, şu an Lice ilçesindeki Duru Jandarma Karakol Komutanlığında bekliyor.'

Kaynak: AA