ELAZIĞ

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ortadoğu'daki gelişmelere değinerek, ''Türkiye'nin öncülüğünde dü milyara vasıl İslam alemini, 60 parça Müslüman ülkeyi bir araya toplayıp İslam birliğini kuracağız'' dedi.

Erbakan Vakfı Elazığ Şubesince, Kültür Park Konferans Salonu'nda planlı 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma' etkinliğinde mütekellim Erbakan, esas amaçlarının Erbakan'ın İslam birliği ve evren siyonizmi ile ait ehemmiyetli fikirlerini ve düşüncelerini kişilere beyan etmek bulunduğunu tabir etti.

Erbakan, şunları kaydetti:

''Bizler onu yâd programlarını, Milli Görüşe bulunan bağlılığımızı, onun davasına ve tinsel emanetlerine erbap çıktığımızı eksiksiz dünyaya bağırmak düşüncesince yapıyoruz. İnşallah bunu lafta bırakmayacağız, gereğini hesabına getireceğiz. Onlar bölüp hurdahaş etmek istiyorlarsa kılıç mükemmel aksine birleştireceğiz, ümmet kardeşliği ve İslam birliği şuurunu yaygınlaştıracağız. Türkiye'nin öncülüğünde dü milyara vasıl İslam alemini, 60 parça Müslüman ülkeyi bir araya toplayıp İslam birliğini kuracağız inşallah.''

Muhabir: İsmail Şen







Kaynak: AA