Dünya Tüketici Federasyonlarinin katilimi ile gerçeklesecek olan bu zirve AB ve Türk ekonomisi basta olmak üzere küresel tüketici gerçegini gündeme tasimasi bakimindan büyük önem teskil etmektedir.

24. Uluslararasi Tüketici Kalite Konferanslari
Bu yil 24.'sü düzenlenecek olan Uluslararasi Tüketici Zirvesi, tüketiciye en iyiyi verebilmenin yarisini yapan markalarin, deneyimlerini paylastiklari bir platform olacak. Zirvede yönetim danismanlari, akademisyenler ve Türkiye'nin ve gelismis ülkelerin önde gelen sirketlerinin yöneticileri ve bürokratlari, tüketicinin kalbine giden yola iliskin görüs ve öngörülerini katilimcilar ile paylasacak.

Tüketici, marka, farklilasma, iletisim, sosyal sorumluluk, toplumsal baris, ürün çesitlenmesi, uluslararasi rekabet, yasam ve düsünce kalitesi, çevrenin korunmasi gibi konular is ve sanat dünyasinin basarili yöneticileri tarafindan ele alinacak.
Kurumlarin nasil tüketici odakli olmasi gerektigi tartismalari da nitelik kazanacak. Geleneksel yöntemlerin terk edildigi, sira disi ve kiskirtici stratejiler ile uygulamalar paylasilacak.
15 Mart 2010'da Dünya Tüketici Haklari Günü'nde Haliç Kongre Merkezi'nde yeni ürün ve hizmetleri tanimak, hizmet sunan firmalari degerlendirmek, ulusal ve uluslararasi deneyimleri paylasmak ve yeni firsatlar yakalamak isteyen kuruluslar bu zirvede yer alacak.
Seçkin markalarin ayni platformda bir araya gelerek vizyonlarini, stratejilerini, deneyimlerini paylastiklari bu zirve, günümüzden gelecege isik tutarak tüketicilerin dikkatini markaya çekebilme datalarini verecektir.

Tanitim Standlari
Katilimci markalar info stantlari ile zirvede yer alacaktir. Karsilikli görüsme toplantilari gerçeklesecektir.


Zirve finalinde, Consumer Academy tarafindan yapilan “Markalarin Tüketici üzerindeki Etkileri” konulu arastirma kapsaminda dalinda en çok güvenilen markalara “Tüketici 2011 Kalite ödülü” verilecektir.

24. Uluslararasi Tüketici Zirvesi Sponsorluk Teklifi

  1. 13–20 Mart 2010 tarihleri arasinda İstanbul Büyüksehir Belediyesi'nin tahsis etmis oldugu “24. Uluslararasi Tüketici Zirvesi” tanitim afislerinde ve İETT toplu tasima araçlarinda  “firma” logosuna yer verilecektir.
  2. “24. Uluslararasi Tüketici Zirvesi” tanitimi için günlük, ulusal iki gazetede, iki defa 9x26 sütun/cm, renkli ilanda “firma” logosuna yer verilecektir.
  3. Zirve alaninda “firma adina” corner stand alani tahsis edilecek.
  4. “24. Uluslararasi Tüketici Zirvesi” Konferansi'na ücretsiz katilim imkani saglanacaktir.
  5. Konferanslarin gerçeklesecegi sahne fonunda “firma” logosuna yer verilecektir.
  6. ödül töreninin gerçeklesecegi sahne fonunda “firma” logosuna yer verilecektir.