Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 13 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında istismara göz yuman küçük kızın anne ve babası da var.Bir ihbarı değerlendiren Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, ilçede 14 yaşındaki çocuğun cinsel istismara uğradığı ve kızın anne babasının da istismara göz yumduğunu belirledi.

ANNE BABAYA DA GÖZALTI

Operasyon için düğmeye basan polis ekipleri küçük kıza cinsel istismarda bulundukları tespit edilen H.A. (35),M.S. (26),Y.E.O. (24),O.K. (40),S.A. (43),Y.K.(33),Ö.İ. (33),A.D. (62),A.Ş. (39),M.İ. (21),B.K. (41),A.İ. (33) ve Ü.A'yı (40) gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında istismara uğrayan küçük kızın anne ve babasının da olduğu öğrenildi.

Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi

FİRARİ 2 KİŞİ ARANIYOR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili olarak küçük kıza istismarda bulunan ve firari olan Ö.Ç.(20) ve M.A.(40) adlı kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1313987/14_yasindaki_cocugu_istismarla_suclanan_13_kisi_tutuklandi.html