Gülen grubunun şu sıralar en çok reklamını yaptığı Sızıntı ve Aksiyon Dergisi yazarı Bahri Şenkal, sosyal medya üzerinden skandal bir paylaşımda bulundu.

HABER10

Her platformda Gülen grubunu savunurken büyük pot kıran Bahri Şenkal Facebook üzerinden yine bir skandala imza atti.

ARDI KESİLMEYEN SKANDALLAR

Paralel yapının yayın organı olarak bilinen Samanyolu’nun Peygamberimiz Hz. Muhammed’i kamyonete bindirmiş, hemen arkasından paralel gazeteci Faruk Aslan'ın Hz. Muhammed ve sahabelerin casusluktan yakalanan bir polisi ziyaret ettiğini söylemişti. O dönem Zaman'da yazan ve bugün ise paralelin tetikçisi Millet'e geçen Prof.Dr. İbrahim Öztürk ise "Peygamberin bile kıblesi şaştı oğlum" diye tweet atmıştı. Yaptığı gaflarla dikkat çeken Sızıntı'nın eski yazarı Bahri Şenkal ise performansından hiçbir şey kaybetmediğini facebooktaki son paylaşımlarında gösterdi.

SAPKINLIK!

Şenkal, "Allah yeni bir din gönderebilir" başlıklı yazısında, son din İslam'ın yerine yeni bir dinin gönderilebileceğini belirttiği sapkınlık olarak tanımlanabilecek bir paylaşımda bulundu. Flash cümleleler kurmakla kafayı yemiş ve varlığıyla tam bir mizah örneği olan Bahri Şenkal bu kez paraşütsüz serbest düşüş yaptı. Yazdıklarına ironi dese de, Şenkal'ın yazdıkları büyük tepki çekti. Destekçileri hocam sil, yanlış anlaşılır diye yazarken ciddi eleştiri getirenler de oldu. önceki hafta da "Gülen'in de cemaatinin de canı cehenneme" diye bir yazı yazmış, cehenneme gönderdikten sonra yazıda Gülen'i savunmuştu.

Sızıntı yazarı Facebook hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"ALLAH YENİ BİR DİN GÖNDEREBİLİR!.. Rabbimiz gönderdiği son din ile cahiliyeyi bitirmek istemişti ama aksine cahiliye İslam ile birlikte hatta İslam'ın içine gizlenerek güçlendi ve İslam ile birlikte anılır oldu! İslam ile ilgili her kavram,düşünce ve eylemin hangisi İslam hangisi cahiliye artık belli değil! Kudreti sonsuz Rabbimiz bu son dinini de lağvedebilir ve yerine yeni bir hak din gönderebilir!.."

Şenkal'in bu sözleri büyük tepki topladı. Sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerde "Paralel yapı şimdi de yeni bir din talep etti" şeklinde yorumlar yapıldı.

Bahri Şenkal daha önce de "Yobaz ve münafık olmaktansa kafir olmayı tercih ederim" şeklindeki sözleriyle de tepki toplamıştı.

Haber 10