.Şişli Belediyesinde imardan sorumlu belediye başkan yardımcısı Cemil Candaş başından vuruldu. Hürriyet'in haberine göre,saldırıda ağır yaralanan Candaş yaşamını yitirdi.

Şişli Belediyesi'nin Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan yeni binasında saat 15,30 sıralarında 4-5 el silah sesi duyuldu. Makamında silahlı saldırıya uğradığı belirlenen ve başından vurulan Cemil Candaş, ağır yaralı olarak Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 kişi olduğu belirtilen saldırganlar yakalanarak binanın arka kapısından çıkarıldı. Olay sırasında binada görev yapan personel şok geçirirken, bazı çalışanlar gözyaşlarını tutamadı. Fenalık geçiren ve bayılan çalışanlara belediye önünde hazır bekletilen ambulanslarda müdahale edildi.Polis ekipleri ve belediye zabıtalarınca önlem alınan ve güvenlik çemberine alınan binada olay yeri ekipleri incelemelerine devam ediyor.İki saldırgan sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Tehdit ediliyordu 

Şişli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Kendisi daha önce iki kez silah ile tehdit edilmiş ve konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi. 

Kimlikleri belli oldu 

Şişli Belediyesi imardan sorumlu başkan yardımcısına odasında silahlı saldırı düzenlenmesiyle ilgili olarak yakalanan kişilerin kimlikleri belli oldu. Ardahan doğumlu Serdar Şerdar Şif (29) ve Şenol Şahin'in (36)  adli suç kaydı yok.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr