Kaza, bugün saat 16.30 sıralarında Binali Yıldırım Bulvarı'nda meydana geldi.

Merkeze bağlı Gani Efendi Çiftliği Köyü'nden aldığı hastayı Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürmek için yola çıkan Emre Badem yönetimindeki 24 BA 115 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, ara sokaktan çıkan Hasan Hüseyin Arslan yönetimindeki 24 EP 917 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobilin ikiye bölündüğü kazada, otomobil sürücüsü Hasan Hüseyin Arslan, beraberindeki eşi Saray, Sibel, Berkay ve İlkay Arslan ile ambulans sürücüsü Emre Badem, sağlık personelleri Yıldırım Işıker ve Suzan Balta, hasta Gülizar Oğuz ve hasta yakını Hemail Şanlı yaralandı.



Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma ile Neon Hastanesi'ne kaldırıldı. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Hasan Hüseyin Arslan, eşi Saray Arslan doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

OTOMOBİLİN ALTINDA KALAN BEBEK 40 DAKİKA SONRA BULUNDU

Kazanın ardından olay yerine çağırılan çekiciyle ikiye ayrılan otomobilin yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı. Ancak bu sırada otomobilin bir parçasının altında  1 yaşındaki Deniz Arslan olduğu fark edildi. Kazadan yaklaşık 40 dakika sonra bulunan Deniz Arslan da ağır yaralı olarak kaldırıldığı Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm çabalara karşın kurtarılamadı.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr