672 Sayılı OHAL KHK’siyle memuriyetten ihraç edilenlerin yoğun şekilde mail bombardımanı altındayız. Sizlerle dikkat çeken birini paylaşıyoruz:

“Öncelikle bu hain darbeyi kim yaptıysa Allah belasını versin. Benim hayatım boyunca FETÖ ya da başka bir terör örgütüyle ilişkim olmadı. Sadece bir sendikaya üyeydim ve bu yüzden meslekten atıldım.  Bu arada Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli ikidir: “İhraçlara gelen itiraz çok az bu da bizim büyük oranda isabet kaydettiğimizi gösteriyor.” diyor. Sayın Canikli ya yanıltıyor ya da yanıltılmış! Açığa alınma aşamasında kurumuna açığa alınma işleminin iptaliyle ilgili itiraz dilekçesi vermeyen kimse kalmadı.

Buradan açıkça yazıyorum: Bir an için benim üye olduğum sendikanın terör örgütüyle irtibatlı ya da iltisaklı olduğunu düşünelim. Bu durumda 2014 yılında ikinci kez açılmasına onay veren ve 2016 Temmuz ayına kadar açık kalmasına izin veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının tüm yetkilileri terör örgütünün devlet içerisinde örgütlenmesine yardım ve yataklık etmiştir!

Ayrıca bu “terör sendikasının” açılış onayını 10 bin okula gönderen ve bu okullarda panolarda bu sendikanın reklamlarını yaptıran MEB yetkilileri terör örgütünün ülke genelinde ilan yoluyla propagandasını yapmıştır.

Yine ayrıca MEB 2016 Temmuz ayına kadar yaklaşık 20 bin öğretmenin sendika aidatının bütçeden ödenmesine onay vererek -üstelik bunu resmi yazışmalarla ve aidat listeleri hazırlayarak- terör örgütüne açıktan ve örgütlü şekilde finansal destek sağlamıştır.

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığını bilmem ben. Ama açıkça ilan ediyorum,  kısa zaman içerisinde görevime iade edilmezsem MEB’in sırasıyla ilgili şefi, şube müdürü, daire başkanı, genel müdürü, müsteşar yardımcısı, müsteşarı ve bakanı hakkında ayrı ayrı suç duyurusunda bulunacağım.

Madem ben yasal bir sendika üyeliğimden dolayı “terörist” ve “hain” damgası yiyorum, bu yaftanın tadına MEB yetkilileri de bir baksın. İhraç edilen tüm tanıdıklarımla bunu paylaşıyorum. Herkes kendisine en yakın adli makama gidip bir dilekçe verebilir. Ne kadar çok kişi dilekçe verirse etki o kadar artar “……. Cumhuriyet savcılığına “ başlığı altında suç duyurusunda bulunun diyorum. Bakan Bey soruşturma izni verir vermez bilemeyiz o ayrı ama en azında savcıların tavrı bizim yaptığımızın suç olup olmadığını da ortaya çıkaracaktır!"

İşsiz Öğretmen

KAYNAK: http://www.personelmebhaber.net/