İstenmeyen tüylerden en çabuk halde kurtularak ışıldayan ışıl hepyek cilde kavuşmayı bizler istiyoruz. Bunun düşüncesince en çarpıcı formül kendisine lazer epilasyon karşımıza çıkıyor.

Lazer epilasyon mevzunun uzmanları kabilinden yapıldığında sonuç basamak emniyetli ve çarpıcı müşterek yöntem. Paranızı ve vaktinizi boşa harcamamak düşüncesince epilasyon yaptırmadan önce Bioritm Güzellik Merkezi’nin şu ikazlarına müşterek delik atmanızda yarar var.

Epilasyonda dikkat edilmesi müstelzim noktalar

Epilasyon uygulamasından minimum 1 ay öncesine genişliğinde ve infaz boyunca tüyleri köklü almaya müteveccih ağda yahut epilatör aşama işlemler uygulanmamalı.

Tedavi önceleri tüy rengini açıcı mahsulat kullanılmamalı.

Tekrarlayan deri enfeksiyonu bulunan hastalarda infaz önceleri otama yapılmalı. Düzenli derman kullanan kişide taraf etkisinde bırakır kesinlikle sorgulanmalı.

Uygulama bölgesi parlak olmalı. Vücutta yahut yüzdeki hepsi kozmetik ürünleri ve makyaj musaffa olmalı.

Epilasyon öncesinde sınav atışı yapılmalı. 24 ile 48 sayaç ortada bedenin reaksiyonu gözlemlenmeli ve bireyin epilasyon yaptırıp yaptıramayacağı buna mucibince belirlenmeli.

Lazer epilasyon uygulaması sonrası hafiften koyuya genişliğinde mütebeddil müşterek kızıllık ve kıl çevresinde ferah müşterek şişkin oluşabilir. Bu tepki 1-2 gündüz zarfında geçmezse müşterek uzmana danışılmalı.

Özellikle radyofrekanslı diod lazer yahut radyofrekanslı IPL cihazlarıyla meydana getirilen epilasyon seansları esnasında ayrımsız gündüz olmamak şartıyla duygunluk oluşmadıysa devrisi gün, duygunluk var ise 1 hafta sonradan güneşlenilebilir. Lazer epilasyon seansları boyunca güneşlenirken erdemli siper faktörlü güzel müşterek verim kullanılması başvuru edilir.

Kaynak: HABER7.COM