Kütahya'da mobilya atölyesinde sunta bloklarının altında kalan öğrenci öldü Kütahya'da mobilya atölyesinde sunta bloklarının altında kalan öğrenci öldü

Boşanma avukatı İstanbul büroları ve boşanma avukatı ücretleri konusuna geçmeden önce kapsam ve süreç hakkında bilgilendirme yapalım. Boşanma hukuku, aile birlikteliğinde ortaya çıkan uyuşmazlıkları ve bu uyuşmazlıkların çözümünü kapsıyor. Bu kapsamda;

  • Aile birliğinin sarsılması,
  • Taraflardan birinin evi terk etmesi,
  • Akıl sağlığının kaybedilmesi,
  • Eşlerden birinin diğerine kötü davranması,
  • Onur kırıcı davranış sergileme,
  • Eşlerden birinin diğer eşin hayatına kast etmesi,
  • Taraflardan birinin aldatması

gibi birçok neden, boşanma nedeni olarak sayılabilir.

Boşanma temel olarak iki şekilde gerçekleşiyor. Anlaşmalı boşanma, aile birliğinin temelden sarsılması nedeninden kaynaklanan ve tarafların karşılıklı anlaşarak boşanmaya karar verdikleri durumu ifade ediyor. Anlaşmalı boşanmada tarafların dava açması ve boşanması için evliliklerinin üzerinden en az 1 yıl geçmesi gerekiyor. Eşlerden birinin boşanma talep etmesi ve hakimin bu talebi kabul etmemesinin üzerinden 3 yıl geçtikten sonra eşler arasındaki uyuşmazlık devam ediyorsa hakim evlilik birliğinin temelden sarsıldığına hükmediyor ve anlaşmalı boşanma gerçekleşiyor. Çekişmeli boşanma ise eşlerin yani tarafların birbirlerinden boşanma veya boşanmanın sonuçları konusunda anlaşmazlığa düştükleri boşanmaları belirtiyor. Ancak ister anlaşmalı ister çekişmeli olsun, boşanma süreci her iki taraf için de zor ve yıpratıcı bir süreç oluyor. Bu zor süreçte taraflar haklarını koruyabilmek veya en etkili şekilde haklarını talep edebilmek için profesyonel yardım yani hukuki destek arayışına giriyor. Avukatlar ise bu noktada kişilerin ihtiyaç duyduğu desteği sağlıyor.

Uzman Boşanma Avukatı İstanbul Danışmanlığı

Deneyimli ve uzman ekibi ile farklı hukuki alanlarda danışmanlık ve avukatlık hizmeti veren WiklundKurucuk Hukuk Bürosu, danışmanlığı ile ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda oluyor. WiklundKurucuk, boşanma hukuku alanında başta boşanma davaları olmak üzere, mal paylaşımı, velayet ya da aile hukukundan kaynaklanan diğer uyuşmazlıklar vb. konularda destek sağlıyor. Bu alanda çalışan avukatlar boşanma hukukuna ilişkin aklınızdaki soru işaretlerinizi gidermenize yardımcı oluyor ve sürecin daha sağlıklı ilerlemesine olanak tanıyor. Dava sürecinde haklarınızın en iyi şekilde korunmasına ve herhangi bir mağduriyet oluşmamasına çalışıyor. Aynı zamanda uygun boşanma avukatı ücretleri sunarak kaliteli hizmet veriyor.

Boşanma Avukatı Ücretleri

Avukatlık mesleğinde boşanma avukatlığı olarak adlandırılan bir uzmanlık alanı bulunmasa da halk arasında genel olarak boşanma davaları ve mal paylaşımı, velayet, nafaka gibi aile birliğinin sonlandığını işaret eden işlemler ile ilgilenen avukatlar boşanma avukatı olarak düşünülüyor. davanın niteliğine ya da davada bulunacak avukat sayısına göre değişiklik gösterebiliyor. Siz de boşanma avukatı numarası ve uzman boşanma avukatı İstanbul bölgesi için WiklundKurucuk Hukuk Bürosunun ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. , boşanma avukatı danışma alanında sürecin en iyi şekilde yönetilmesinde yardımcınız oluyor.