Kocasına yakalanan kadın sevgilisiyle balkondan atlamıştı! İşte istenen ceza Kocasına yakalanan kadın sevgilisiyle balkondan atlamıştı! İşte istenen ceza

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat Twitter hesabında yaptığı paylaşımda genel af ile "FETÖ ve Adnancılar da çıkacak." iddiasını ileri sürdü.

İşte Mine Kırıkkanat'ın o paylaşımı:

https://pbs.twimg.com/profile_images/490464699566522370/nhmFRFK-_bigger.jpeg https://pbs.twimg.com/profile_images/490464699566522370/nhmFRFK-_bigger.jpegMine G. KırıkkanatOnaylanmış hesap @mkirikkanat 8 sa.8 saat önce

Daha fazla

Israrlıyım: “Af yasasında bilhassa teknik hata yapılacak. AYM eşitlik ilkesi gereği yasayı genişletecek. FETÖ ve Adnancılar da çıkacak. Biz yapmadık AYM yaptı diyecekler. Tezgâh bu!” Kader kurbanı tüm Türkiye, makus kaderi de sizin gibi devletliler!

“Cumhur İttifakı’nın önü kesilmek isteniyor”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, "Af meselesi bahane edilip, Cumhur İttifakının bir MHP ipoteğine dönüşebileceği fitnesi ortaya atılmaktadır. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı zaferinin önü kesilmek istenmektedir’’ dedi.

Yazar: Sözcü Ankara