Başkan, ilk olarak Anıtkabir programına katıldıklarını, orada özellikle gençlerin cumhuriyete sahip çıkma ve cumhuriyetin kendilerine sağlamış olduğu uygar yaşam olanaklarının farkına varma konusunda oldukça duyarlı olduklarını görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ankara Barosu Cumhuriyetin 90. Yılı kutlamaları bağlamında, ABEM’de Cumhuriyet gazetesinin kuruluşundan itibaren seçilmiş olan özel kupürlerinden oluşan bir sergi açtı. Yine 90. Yıl kutlamaları çerçevesinde ABEM’de Tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen’ in konuk olduğu bir söyleşi düzenlendi.

İzleyiciler arasında TBB eski başkanlarından Av. Atilla Sav, TBB Genel Sekreteri Av. İ. Güneş Gürseler, Prof. Dr. Necdet Basa’nın da bulunduğu söyleşiyi Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda avukat izledi.

Akşam ise Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile iletişim ve işbirliği Kurulu Başkanı Av. Görkem Alyanak’ın organize ettiği ve bir grup hukuk fakültesi öğrencisinin katıldığı yemekli sohbet toplantısında Başkan Av. Sema Aksoy öğrencilerle buluştu.

Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru, Avukatlık Sınavı, Bağlı çalışan avukatların hukuki durumu, Arabuluculuk, Kadın Hakları ve genel olarak avukatlık mesleğine ilişkin olarak Av. Sema Aksoy ile yaptığımız röportajı kısa süre içerisinde sizlerle paylaşacağız.