İzmir Barosu'na kayıtlı olduğu öğrenilen avukat A.E.K., dün akşam saatlerinde Erzene Mahallesi'nde S.A. isimli bir kişi ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

YANINDAKİ BIÇAKLA DEFALARCA BIÇAKLADI

 İkilinin arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, S.A. yanında bulunan bıçağı çıkararak K.'yi defalarca bıçakladı.

ŞÜPHELİ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Şüpheli suç aleti ile birlikte olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

AVUKAT HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, K.'yi ambulansa alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Avukatın baro kimliğini kullanıp, "taciz davası" yalanıyla milyonlarca lira dolandırdılar Avukatın baro kimliğini kullanıp, "taciz davası" yalanıyla milyonlarca lira dolandırdılar

KAÇAN ŞÜPHELİ ARANIYOR

Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olan K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, polis ekipleri olayı gerçekleştiren şüpheli S.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

S.A., Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan S.A.'nın, A.E.K. ile kız meselesinden önce telefonda tartıştıkları ardından olayın meydana geldiği noktada buluştukları ve kavga çıktığı belirlendi.

https://www.haberturk.com/