Mersin'in Tarsus ilçesinden olan Avukat Gökhan Vural Arı ( 30) iş kurmak için geldiği İstanbul'da intihar etti.
Avukat Gökhan Arı'nın cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı. Arı'nın cenazesi adli tıp savcısının vereceği rapordan sonra yakınları tarafından Tarsus'a götürülecek.
Merhum Avukat Gökhan Vural Arı' ya Allahtan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Merhum Avukat'ın meslektaşı cenaze işlemleri sürecini sosyal medya'da paylaşarak yaşanan vahim olayda Avukat'ın cenazesine bile saygı göstermeyen İstanbul Barosu görevlilerine ve yargı mensuplarına serzenişte bulundu.

İşte yaşananlar...Yorum sizin...

“Alıntıdır....
Meslektaşımız kendi ofisini açmıştı. işler iyi gitmeyip kredi borçlarını ödeyemeyince başarısız olma duygusu ve başkaca sorunlar üst üste geldiği için takım elbisesini ve cilaladığı ayakkabılarını giyip 28 yaşında kendi canını aldı. Dün Beşiktaş’ta evinin önünde tam 4 saat bekledik. Belediye doktorunun gelmesi 3 saat aldı. Olay yeri incelemenin gelmesi ise 3,5 saat sürdü. Savcı ise zahmet edip 20 dakikalık yolu gelmedi. Meslektaşımızın cenazesi Adli Tıpa sevk edilmek üzere Şişli Etfal Hastanesi Morguna kaldırıldı. Bugün saat sekizde morg önündeydik. Saat 11:30 a dek savcının gelmesini bekledik. Çağlayan Adalet Sarayı ile Şişli Etfal Hastanesi 10 dakikalık mesafedir. İki buçuk saat boyunca savcı katibini ve otopsi katibini aradım. savcı bey 10 dakika önce çıktı, 15 dakika önce çıktı gibi zaman kavramlarının birbirlerini tutmadığına bariz yalan söylendiğine şahit oldum. Kendi kulaklarımla hem de. Savcıya meslektaş olduğumuzu ailesinin perişan olduğunu Mersin’e cenazesinin bugün gitmesi gerektiğini bunun her şeyden önce insani bir durum olduğunu iletmelerini rica ettim. Savcı geldiğinde yaptığı işlem 30 dakika sürdü. Bunun yaklaşık 10 dakikası özel koruması ile sohbet etmek ve sigara içmekle geçti.

İstanbul Barosu bize bu süreçte ‘’yardım ediyoruz’’ gibi gözükmeye çalışarak vicdan rahatlattı. Nasıl mı? Beşiktaş’ta arkadaşımızın cenazesi için doktor gelmediğinde defaatle aradım baro sekreterini halledeceğiz dedi ama hallettikleri bir şey yoktu, savcının gelmesi için baronun baskın yapmasını istedik ama tabi ki talebimizi karşılayamadılar. Meslektaşımızın adli tıpa gönderilmesi için savcıyı beklerken benim yaptığım gibi mahkeme kalemini arayıp dalga geçer gibi savcı yola çıkmış dediler. Savcının gelip gelmediğini bize haber verin dediler.

Savcı geldiğinde aradım. Sandım ki savcıdan meslektaşımıza böylesi bir saygısızlığı nasıl yaparsınız diye bir nevi hesap soracaklar, defnedileceği zaman haber verin çiçek gönderelim dediler.”

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gece, sakal ve açık hava