Ankara'nın Kazan İlçesi'nde yapılan bir açılış törenindeki görüntü, izleyenleri hayrete düşürdü. AKP'li Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve AKP'liler, bir et lokantasının açılışında buluştu. Açılışa Kazan Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Çıtlak da katıldı. Açılışta kırmızı kurdele kesildi, dualar okundu. Mikrofonu alan AKP'li Başkan Ertürk bir de konuşma yaptı. Bu sırada Ertürk'ün solunda duran Başsavcı Çıtlak'ın el pençe divan görüntüsü dikkat çekti.

KAYMAKAMLA KRİZ YAŞADI

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre AKP'li Belediye Başkanı Lokman Ertürk, geçtiğimiz ay da kaymakam krizinin odağında yer almıştı. Ertürk, Eylül 2014'ten beri Kazan'da kaymakam olarak görev yapan Murat Duru ile anlaşamamıştı. Duru yaz kararnamesi bile beklenmeden ilçeden gönderilmişti. Başkan Ertürk bu olay üzerine Facebook sayfasına “Her insan huzur verir. Kimileri gelince, kimileri gidince” yazarak sevincini belli etmişti.

AKP'li başkanın mesajına kaymakamın eşi Elif Duru da sosyal medyadan “Saygıdeğer, yüce şahsiyet, başkanların başkanı büyük başkan L.E sözüm sana! Asla ne bu dünyada ne ahirette huzur bulamayacaksın! Senin göbek adın huzursuzluk” cevabını vermişti.


Kaynak: Birgun.net