Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Galatasaray'a 4 oyuncusunun kırmızı kart gördüğü maçta 2-1 mağlup olan Trabzonspor, bu akşam sahasında Osmanlıspor'u konuk ediyor.

Bordo-mavililerde, Akhisar Belediyespor maçındaki kırmızı kartı nedeniyle 3 maç ceza alan Douglas ile Galatasaray karşılaşmasında kırmızı kart gören Özer Hurmacı, Salih Dursun, Aykut Demir ve Luis Pedro Cavanda’nın yanı sıra sakatlıkları süren Oscar Cardozo, Mehmet Ekici, Aytaç Kara ve Güray Vural Osmanlıspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak. Böylece Trabzonspor'da 5'i kart cezalısı, 4'ü de sakat olmak üzere 9 futbolcu Osmanlıspor karşısında forma giyemeyecek.

Kırmızı kart protestosu

Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine hafta içinde bordo-mavili camiada tepki gösterilirken taraftarlar da kırmızı kartlı protestoya hazırlanıyor.

Salih Dursun'un hakem Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği pozisyondan esinlenilerek düzenlenecek protesto için bordo-mavili taraftarlara maç öncesi kırmızı kart dağıtılacak, ayrıca statta görsel şovlar da yapılacak.

Taraftarların maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdiği ve tribünlerin tamamen dolmasının beklendiği ifade edildi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

TRABZONSPOR - OSMANLISPOR

STAT: Avni Aker
HAKEM: Özgür Yankaya
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Akakpo, Yusuf, Fatih, Okay, Sefa, Marin, Erkan, Muhammet.
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

OSMANLISPOR: Ahmet, Vtsajevic, Uğur, Numan, Pinto, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Torje, Aminu, Rusescu.
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

Kaynak: HABER7.COM