Tivibu Spor’a mütekellim Arda Turan, futbolda ehemmiyetli tecrübeler kazandığını belirterek, aktüel kariyerinden sonraları Türk futbolunu kumanda etmek istediğini söyledi. İyi müşterek ekiple futbolu kumanda etmek istediğini aktaran Turan, "Tecrübelerimi öldürmek istiyorum. Hatır, gönül ilişkisi olmadan meraklı müşterek ekiple futbolumuzu kumanda etmek istiyorum" dedi.

"BARCELONA’NIN SİSTEMİ GÖRÜNDÜĞÜ KADAR KOLAY DEĞİL"

Barcelona’da oynamanın emeksiz olmadığını tabir fail mili oyuncu, "Uzun müddet oynamadıktan sonraları bu ölçüde Barcelona’da kuşkulanmak emeksiz değil. Barcelona kâffesi dünyadan değişik müşterek sistemle oynuyor. Bunu öğrenmek, bu düzene karışma peyda etmek haricen görüldüğü derece emeksiz değil. Buna adım adım alışmaya başladım ve alıştığımı da düşünüyorum. Hocam benden ne istiyorsa onu yapıyorum. Gol ve asist gerçekleştirmek değil, bu takımın parçası olabilmek önemli" şeklinde konuştu.

Oyun stilinin Barcelona’ya DOĞRU bulunduğunu kail Turan, şöyleki bitmeme etti:
"Benim dubara stilim Barcelona’ya henüz yakın. Bu oyunun keyfini çıkarıyorum. Burada baş döndürücü mutluyum. Şu an kendimi şen hissediyorum."

"ÇOK ZOR BİR KURA ÇEKTİK"

Avrupa Şampiyonası’nda savaş edecek A Milli Futbol Takımı’nın turnuvadaki şansını değerlendiren Arda, "Çok çetin müşterek ad çekme çektik ancak kılıç kalburüstü müşterek takımız. Başarılı müşterek grup namına Avrupa Şampiyonası’na gideceğiz ve orada etraflı stresi, baskıyı unutup bu oyunun keyfini çıkarmaya çalışacağız. Umarım en iyisini yapmış olup ülkemizi bahtiyar edeceğiz ve fon ettiğimiz bölgelere taşıyacağız. Aklım ve gönlüm Avrupa Şampiyonası’yla ait rastgele yere açık. Ama ne olursa olsun her insanın bizim kalburüstü müşterek grup olduğumuzu bilmesini isterim" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER7.COM