Cumhuriyet Savcısı Aydın Aktaş  hakim ve savcılar hakkında  basın ve hukuk sitelerinde yer alan  "aile  hakiminin davacıyla aşkı kanlı bitti, hakim tanığın

gidiğini okşadı,Mahkeme başkanı  avukatı taciz etti" şeklindeki haber ve yargıtay kararlarının yayınlanmasına  tepki gösterdi.  C.Savcısının Sosyal medya

hesabında ve sitemizin  forum bölümünde paylaştığı yazısı...

"Yapmayın etmeyin beyler, yargıya güven bu kadar diplerde iken bir de medyada çıkan haberler inanın bizleri kahrediyor.

Yanlış yapanların elbette cezaları verilsin, meslekte bir gün dahi tutulmasın ancak diğer yandan da yargı mensupları toptan töhmet altında bırakılmasın.

Zaten zor şartlarda ve canınızı dişinize takmış bir vaziyette çalışıyorsunuz, bir de bakmışsınız ki başladığınız yere geri dönmüşsünüz.

Son günlerdeki haberlere göz attığınızda bilmem bir Aile Hakimi davacısıyla ilişki kurmuş, Yargıtay kararlarına baktığınızda bilmem nerenin bir hakimi tanığın gıdığını okşamış, bilmem nerenin bir hakimi avukatı taciz etmiş gibi haberlerle uyanmak inanın işini layıkı ile yapan meslektaşları kahrediyor.

Buna bir yerde dur demek lazım. Siz hiç bu kadar haber yapılan ve de aşağılanan bir meslek grubu gördünüz mü, ben görmedim…"

http://hukukmedeniyeti.org/