Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, takımında ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli transferleri yapacaklarını söyledi.

"FIRTINANIN RUHU TEKNOLOJİYLE BİRLEŞECEK”

Başkan Muharrem Usta, kulüp dergisinde yer alan yazısında, kulüple ilgili her türlü etkinlik, bilgi ve donanımı en yeni teknolojik imkanlarla taraftarlarla paylaşmak için önemli bir yola girdiklerini dile getirdi. "Uzun vadede konvansiyonel medyanın yerini alacağına kesin gözüyle bakılan bu uygulamaları biz de kulüp olarak aktif şekilde kullanacağız" diyen Başkan Usta, şu ifadeleri kullandı:
"Youtube kanalımızda önümüzdeki günlerden itibaren özel röportajlar ve güncel araştırma dosyaları bulacaksınız. Taraftarlarımızı yakın bir zamanda Trabzonspor mobil taraftar uygulamasıyla da tanıştıracağız. Ayrıca radyo kurma çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Bizim hedeflediğimiz, fırtınanın ruhunu yeni nesil teknolojilerle birleştirerek camiamızla kulübümüz arasında daha güçlü bir bağ kurmak."

"ŞAMPİYONLUĞU KİMSE BİZDEN SÖKÜP ALAMAZ"

3 Temmuz 'şike' sürecine de değinen Başkan Muharrem Usta, bu konuda da şunları söyledi:
"Trabzonspor'un 2010-2011 şampiyonluğunu, kimse bizden söküp alamaz. Çünkü sonuna kadar hakkımızdır. Bu dava bizim, sizin, milyonlarca Trabzonsporlu'nun olmazsa olmazıdır. Bizler Trabzonspor'un kazanılmış haklarını geri alınması ve adaletin tecelli etmesi amacıyla her türlü mücadeleyi veriyoruz. Buna emin olun. CAS süreci devam ediyor. Gerekli bütün hamleleri yaptık, yapıyoruz. Şunu herkes çok iyi bilsin ki, haksızlığa uğrayanların hakkını sonuna kadar araması medeniyettir."

"TAKVİYELER YAPILACAK"

Başkan Muharrem Usta, son olarak transfer çalışmalarına değindi, her şeyi bir plan dahilinde futbolcu alacaklarını, ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli transferleri yapacaklarını söyledi.

BAŞKAN USTA FİNAL MAÇINI İZLEDİ

Başkan Muharrem Usta, pazar akşamı Portekiz'le Fransa arasında oynanan Euro 2016 final karşılaşmasını izledi, planlı çalışmayla başarının geleceğini vurguladı. Sosyal medya hesabı twitterdan 2 Portekiz ve Fransa taraftarlarıyla birlikte maç öncesi çekilmiş fotoğrafını paylaşan Başkan Usta, "“Ne demişler? Çalış, senin de olur. Hesapsız, kitapsız, plansız nereye kadar? İnanın olacak ve başaracağız" ifadelerini kullandı.

KOMBİNE VE LOCA FİYATLARI AÇIKLANACAK

Başkan Muharrem Usta, yapımına devam edilen Akyazı Stadı'ndaki kombine ve loca fiyatlarıyla ilgili olarak bayramdan sonra açıklama yapacaklarını duyurmuştu. Usta'nın yönetim kurulu ile son bir değerlendirme yaptıktan sonra rakamları bu hafta açıklaması bekleniyor.

TEMPO YENİDEN ARTTI

Slovakya’nın Samorin kasabasında 1’inci etap kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da tempo yeniden arttı. 1 gün izin yaptıktan sonra çalışmalarına başlayan bordo mavililer, bu sabah saat 07.00'de 50 dakika süren aerobik koşu yaptı.

Günün 2'nci antrenmanını salonda gerçekleştirecek olan Trabzonspor, saat 19.00’da da sahada yapacağı çalışmayla günü tamamlayacak.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr