Geçen sezonu Inter'de kiralık olarak geçiren oyuncunun menajeri Fernando Otto, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu ve transferin bitmek üzere olduğunu söyledi.

Fernando Otto, "Henüz resmileşmeden bu konuyla ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum ama, kesinlikle ilerleme kaydettiğimizi ve transferin bitmek üzere olduğunu söyleyebilirim. Telles operasyonu Porto için bir problem olmayacak. Ben de bekliyorum, Türkiye'deki tatilin bitmesi ile birlikte, Cuma günü daha net bir şeyler olabilir" diye konuştu.

Transferdeki rakamlar ile ilgili bilgi vermesi istenen menajer, "Rakamlar, transfer sonrası istenen yüzde gibi konular beni ilgilendirmiyor. Ben sadece Alex Telles için konuşabilirim, ben kulüplerin arasındayım" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY JOSUE'Yİ REDDETTİ, RAKAM: 6,5 MİLYON EURO

Öte yandan Portekiz basını, Galatasaray ile Porto'nun 6,5 milyon euroya anlaştığını, rakamı düşürmek için yapılan Josue teklifinin ise sarı-kırmızılılar tarafından kabul görmediğini vurguladı. 6,5 milyon euroluk rakamın da Galatasaray'ın isteği üzerine 1 sene içinde, 2 taksitle ödeneceği kaydedildi.

Galatasaray'ın, Alex Telles'in bir sonraki transferinden de pay almak üzere Porto ile anlaşma sağladığı ve önümüzdeki saatlerde transferin resmen açıklanmasını beklendiği kaydedildi.

(Sporx)


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr