Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) ekiplerinden Bursa Zeytin Gençlik Kulübünün oyuncusu 19 yaşındaki Esra Çavuşoğulları, geçirdiği his krizi kararı yaşamını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, sabaha dirlik evinde rahatsızlanarak Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan Esra Çavuşoğulları, burada meydana getirilen müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Celal Sönmez Spor Lisesi akıbet derslik talebesi bulunduğu öğrenilen güre kızın naaşı, kesme ahiret yolculuğu sebebinin belirlenmesi düşüncesince Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çavuşoğulları'nın cenazesi, erte özek Nilüfer ilçesi Yeni Karaman Camisi'nde kılınacak namazın peşi sıra toprağa verilecek.

Bu arada, erte zaman 15.00'te Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak Bursa Zeytin Gençlik-Çekmeköy Belediyespor maçı da ertelendi.

TBF ve Bursaspor Kulübünden başsağlığı mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Bursaspor Kulübü, Esra Çavuşoğulları'nın vefat etmesiyle ait resmi sitelerinden başsağlığı mesajı yayımladı.

TBF mesajında, 'Türkiye Basketbol Federasyonu namına merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz' ifadelerini kullanırken, Bursaspor Kulübü de 'Merhumeye Allah'tan rahmet, üzüntülü ailesine, sevenlerine ve Zeytin Gençlik Spor Kulübüne dayanak ve başsağlığı dileriz' açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA