Dilek balonu bırakan taraftarlar, yarın yapılacak maç için İzmir'de bulunan Fenerbahçeli futbolcuların kaldığı otele giderek futbolcuların dışarı çıkması için çağrıda bulundu. Bunun üzerine Caner Erkin ve Moussa Sow taraftarları selamladı. 

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, şike davasının tekrar görülmesi için 1907 Fenerbahçe Derneğin tarafından başlatılan 'Adalete Fener Yak' kampanyasına destek için Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Fenerbahçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden yargılanması talebiyle düzenlenen kampanyaya destek için yaklaşık 400 sarı lacivertli taraftar, başlatılan kampanya için imza attı. Şampiyonluğun da kutlandığı alanda Fenerbahçeli taraftarlar dilek feneri ve meşale yaktı, havai fişek attı. 

İzmir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cem Çalışkan, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada İzmirlilerin kampanyaya ilgi gösterdiğini ifade ederek, gece yarısına kadar Cumhuriyet Meydanı'nda imza toplamaya devam edeceklerini belirtti. Fenerbahçeli taraftarlar, Akhishar Belediyespor ile yarın oynayacağı maç öncesi Fenerbahçeli futbolcuların kaldığı otelin önüne gelerek takımlarına destek verdi. Tezahüratlar üzerine Moussa Sow ve Caner Erkin'in otelden çıkıp taraftarları selamladı.
Yusuf YAVUZ / İZMİR (DHA)