İSTANBUL

Maça kontrollü başlayan Braga, rakibinin ilk dakikalardaki baskısını sorunsuz atlatırken, özellikle kanatlardaki hızlı oyuncularını kullanarak Galatasaray kalesinde ciddi fırsatlar yakaladı.

Karşılaşmanın 27. dakikasında Micael ile öne geçen ve daha sonra oyunun kontrolünü eline alan Portekiz ekibi, ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamayı bildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da baskılı başlayan Galatasaray, ilk bölümde rakibinin etkili savunması karşısında bir türlü aradığı pozisyonları üretemedi.

Daha sonra Braga kalesinde Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Aydın Yılmaz ile yakaladığı gol fırsatlarında başarılı olamayan sarı-kırmızılı takım, 90+4. dakikada da Alan'ın golüne engel olamadı ve karşılaşmayı 2-0 kaybetti.

Terim'den Peseiro'ya tepki

Maçın ikinci yarısında Galatasaraylı oyuncu Emre Çolak, Braga yedek kulübesine yakın bir noktada yerde kalırken, Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro'nun oyuncunun kendisini attığı şeklinde yaptığı hareket, Fatih Terim'i kızdırdı.

Peseiro'nun hareketine Emre Çolak el hareketiyle karşılık verirken, Fatih Terim de Braga yedek kulübesine doğru yönelerek Peseiro'ya tepkisini gösterdi.
Araya giren dördüncü hakem, Terim'in daha fazla ilerlemesini önledi.