A Millilerimizin, Dünya Kupası elemelerinde rakibi olan Hollanda'nın teknik direktörü Louis van Gaal, Romanya ve Andorra'ya karşı oynayacağı maçlar için 30 kişilik aday kadrosunu açıkladı.

Açıklanan kadroya göre Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt Romanya ve Andorra maçının kadrosuna alınmadı. Hollandalı yıldızın kadroya alınmamasının sebebi ise sakatlığının tam olarak geçmemesi...

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Mersin İdman Yurdu maçının 62. dakikasında sakatlanmış ve sağ arka alt adalesini saran zarda yırtık tespit edilmişti. Sakatlığı nedeniyle 2 haftadır forma giyemeyen Kuyt, sarı lacivertli takımın 29 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına katıldı.

Louis van Gaal'in açıkladığı kadro şu isimlerden oluşuyor;

Kaleciler : Kenneth Vermeer (Ajax), Maarten Stekelenburg (Roma), Michel Vorm (Swansea)

Defans : Douglas (Twente), John Heitinga (Everton), Ricardo van Rhijn (Ajax), Nick Viergever (AZ), Ron Vlaar (Aston Villa), Gregory van der Wiel (PSG), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Daryl Janmaat (Feyenoord)

Orta saha : Jordy Clasie (Feyenoord), Vurnon Anita (Newcastle), Urby Emanuelson (Milan), Siem de Jong (Ajax), Adam Maher (AZ), Luciano Narsingh (PSV), Wesley Sneijder (Inter), Kevin Strootman (PSV), Rafael van der Vaart (Hamburg), Nigel de Jong (Milan)

Forvet : Ibrahim Afellay (Schalke), Bas Dost (Wolfsburg), Klaas Jan Huntelaar (Schalke), Luuk de Jong (Gladbach), Ruben Schaken (Feyenoord), Jeremain Lens (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih)