Penis hasarı davası….

Adam, ilişkide penisinin hasar gördüğü iddiası ile kız arkadaşına tazminat davası açar, mahkeme  “hasarın oluştuğu iddia edilen pozisyon rıza ile olmasa bile ilişki karşılıklı rıza ile olmuştur”  gerekçesi ile tazminat talebini ret eder..

 Katil değil, oral sex mağduru

Heather Specyalski , Neil Esposito cinayeti ile suçlanmaktadır. İddiaya göre Neil Esposito Heather Specyalski'nin kullandığı arabadan atılarak öldürülmüştür. Neil Esposito  pantolonu aşağıda ölü olarak bulunmuştur.  Müdafi savunmasını bunu üzerine kurar.. Müdafi , sanık ile maktulün  arka koltukta oral ilişkide bulunurken olayın oluştuğunu, müvekkilinin  öldürme kastı olmadığını ileri sürer, mahkeme savunmayı yeterli bulmaz ve sanığı cinayetten sorumlu tutar..



Radyo Yarışması

Cathy McGowan radyo yarışmasını kazandığında bayağı heyacanlanır, reno clio araba kazanmıştır, ancak radyoya gittiğinde kendisine reno clio bir oyuncak araba verilir. Cathy McGowan radyoya dava açar, mahkeme "radyo yarışmayı ilan etmekle bağlayıcı bir sözleşme yükümlülüğü altına girmiştir." gerekçesi ile radyoyu 8.000 sterlin ödemeye mahküm eder..