Karadayı 8.son bölüm izle - 3 aralık karadayı 9.yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Karadayı dizisi her hafta pazartesi günlerinin heyecanla beklenen dizisi olmaya devam ediyor.

KARADAYI 9.YENİ BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ ÇIKMAMIŞTIR.

Karadayı 8. Bölüm Özeti

Atv’de yepyeni bir soluk yepyeni bir maceradır Karadayı. Hem dram hem hüzün hem de aşk vardır içinde. Ailesi ile birbrine bağlı bir bir babanın bir iftira sonucu hapise girmesi ile ailesinin ve oğlunun verdiği savaş gözler önüne serilir. Hem aşkının peşinde hem de babası için her şeyi göze alan Mahir tüm dünyasını bunun üzerine kurmuştur. Onca tehlikeye rağmen Mahir hep göz önünde ve babasının arkasındadır.
Nazif Kara artık iyileşmiş hastaneden çıkmıştır. Sağlık durumu iyidir. Hapishanede ayaklanma durulmuş ve herkes olduğu yerdedir. Nazif Kara davasından vazgeçmiştir. Çünkü eşinin, kızlarının ve oğlunun başına kötü şeylerin gelmesinden korkar. Hastanede yatarken onu görmeye gelen Feride Hanım ve oğlu ile konuşmayan Nazif Kara hala inadını sürdürmektedir. Ama bir yandan da sonunda darağacı olan bir davanın ağır sonunu içine sindiremez. Çünkü sonunda aslında ölümden değil, çocuklarının babalarının böyle ölmelerine dayanamayacakları için korkar. Aslında kararlıdır dava günü gerçekleri anlatmaya, tekrar tekrar. Hazır savcı bile hastanede onu görmeye gelmişken inanır suçsuzluğuna ama yine de korumasız olan ailesi için korkar.
Tüm dava seyri böyle iken bir yandan bir akş filizlenir. Mahir aslında tamamen davanın peşinde babasının suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken Ayten’i saf dışı bırakır. Feride ile aralarında imkansız bir aşk başlar. Aslında yalan doludur bu aşk hikayesi ancak Mahir kendine hakim olamaz.sonunda Ayten, Mahir ve Feride’yi el ele görür ve bu Ayten’in sonu olur. Gördükleirne inanamaz. Mahir’e hesap sorsa da anlar artık herşey için çok geçtir.
Herkesten gizli dosyaları geceleri incelemye devam eden Feride ve Mahir daha da yakınlaşır. Ve sonunda ipuçları bir araya gelir ve bir isim çıkar ortaya. Diğer yandan hep peşlerinde olan Tuırgut ise inanılmaz bir son yazar ve davayı sonlandırmaya karar verir. Artık her şeyi sonlandırması gerekir ki bu iş daha da uzamanadan ve sonu ona ulaşmadan aynı zaman da Mahir’i de bitirerek işin içinden çıkmayı planlar. Karadayı 9. Yeni bölümü ile 3 Aralık Pazartesi Atv ekranlarında olacak…
KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTI ADRESİNİ KULLANABİLİRSİNİZ.
http://www.atv.com.tr/diziler/karadayi

poliswebtr