Olay erotik kitap çıktı!

Kitaba göre Temperley, Londra’nın ana bankalarından birinde çalışan düşük düzeyli bir banka memuruydu. Patrick Harrington adını verdiği adamsa onun- evli olan- yüksek düzey yöneticisiydi. Dışarıda yapılan birkaç içkili personel gezisinden sonra Harrington, Temperley’yi elde etmeye çalışmaya başlayarak onu yemeğe davet etti. Ayrıca bütün masraflarının karşılanacağı geziler teklif ederek ona süslü hediyeler almaya başladı.
"Başlangıçta oldukça dirençliydim çünkü bunun nereye varacağını biliyordum ancak pahalı hediyeler ve mükemmel tatillere yenik düştüm” diye açıklıyor yazar. “Aklı başında biriydim ve kariyerime devam ederek yuva kurmak istiyordum ancak aklım başımdan gitti”.

 Grinin Elli Tonu'nun fragmanı rekor kırdı!

Tıpkı Christian gibi Harrington da kadının tüm ölçülerini ezbere biliyordu ve gardrobunu seksi, tasarım giysilerle yeniledi. Ancak sonrasında işler ürkütücü hale gelmeye başladı.

Ailesine filmini izleme yasağı getirdi!

"Bir keresinde işyerindeki manikürcüye gidip Fransız manikürü yaptırdım. Ve o bana; “Sana kırmızı sürmeni söylemiştim” dedi… Oldukça fazla kontrolcüydü” diyor Temperley.

Harrington, Temperley’i swinger ve seks partilerine davet etmeye başladı. Sonunda o kadar baskıcı oldu ki kadın ilişkiden kurtulabilmek için istifa edip taşınmaya ve telefon numarasıyla e-posta adresini değiştirmeye karar verdi.

"Güzel giden 18 aydan sonra bunun zor olduğunu gösterdi” diye ekliyor. “Durumun kontrolü altında olmamasıyla baş edemedi- her zaman kontrolde olmak zorundaydı”.

Christian’ın Anastasia’yla olan erotik güç mücadelesinden çok daha korkunç ve dehşet verici görünüyor!


http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/1020296-grinin-elli-tonu-gercek-olursa