İki sezondur ekranlara mevrut Filinta TRT 1'de herhangi birlikte cuma namazı zaman 20.00'da yayınlanıyor. 'Bin Yılın Şafağında' sloganıyla ekranlara mevrut Filinta cenah film film severlerin ilgisini kazanıyor. Her bölüm değişik birlikte coşku yaşatan Filinta'da bu hafta neler yaşanacak? Filinta sonuç bölüm fragmanı haber7.com'da..
Filinta bu hafta 56. bölümüyle ekranlara gelecek. ‘Bir Osmanlı Polisiyesi' bulunan cenah film film şişman birlikte seyirci kitlesine sahip. ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının inceden inceye çalışılan, imal kalitesi en faziletkâr işlerinden birisi bulunan Filinta , acemi sezonunda izleyicileri düşüncesince alelacayip birlikte dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor.



İlk sezonunda piyasanın dünyaca adlı sanlı isimlerini içerisinde toplamış, iklim içi ve iklim haricinde hem  seyircisinin bununla beraber piyasanın dikkatini çekmiş değerli TRT dizisi Filinta , bu zaman çıtasını şimdi da yukarıya haiz sürprizleriyle ekrana geliyor. 

Sinematografik görsel ziyafet ve bıkılmayan aksiyonu ile TRT ekranlarından seyircisine yansıyan Filinta dizisi, seyircisine dörtköşe anlamış olur yaşatıyor.Peki bu hafta Filinta sonuç bölüm de neler yaşanacak? İzleyiciyi ne sürprizler bekliyor?

Başrollerini Onur Tuna, Cem Uçan, Kamil Güler ve Süavi Eren'in paylaşmış olduğu Filinta sonuç bölüm şişman coşku yaşattı. Merakla beklenir Filinta 56.bölüm fragmanı yayınlandı. Ayrıca Filinta sonuç bölümüyle zaman finali yapacak.Peki Filinta acemi bölümünde neler yaşanacak? Filinta 56. bölümle bu şeb ezanı ekranlara gelecek. İşte Filinta 56. (son) bölüm fragmanı.. 

Filinta 56. kısımda neler yaşanacak? 

Leyla’nın Sultan’a icra ettiği suikast girişimi yeteneksiz olur. Çünkü Mustafa oradadır. Mustafa, Leyla’yı çekmiş olduğu sorguda Ali, Süreyya, Farah ve bebeğin yerini öğrenebilecek midir? Efendi Miloş, Mustafa’dan öcünü kabul kılmak düşüncesince harekete geçer. Akbar, İstanbul’da hesabına getirmesi müstelzim görevlerde yeteneksiz olunca, geldiği Yeni Dünya’daki Efendisinden sonuç birlikte fariza düşüncesince buyuru alır! Bu fariza baş döndürücü tehlikelidir ve Sultan Abdülhamid’le ilgidir. Osmanlı’nın düşmanları konferansta tahsil edilen kararları uygulamamak düşüncesince birlikte araya gelirler. Osmanlı’yı zat aralarında hisse kılmak düşüncesince projeler kurmaya başlarlar. Sultan Abdülhamid Han ise düşmanlarına erinç acemi birlikte yapı ihdas yapmak üzeredir. İntikam ve hesaplaşmaların sonuna gelinmiştir. Osmanlı üstünde kurulan bu mülevves oyunların galibi ki olacaktır ? Kimler gidecek, kimler kalacaktır? Merak edilen hepsi soruların yanıtı Filinta 56.bölüm'de.. 

Filinta 55.bölümde neler yaşandı?

Akbar Eyyam ve Efendi Miloş’un adamlarına dominant eden Filinta Mustafa ve kadrosu bundan sonra Akbar’ın ve Miloş’un işinin bittiğini düşünmektedir. Oysa Efendi Miloş, kurduğu planla Mustafa’nın sonunu hazırlamaktadır. Mustafa, Miloş’un kendisini Sultan’ın gözünde birlikte çıyan kabilinden ifşa kılmak düşüncesince projeler yaptığından habersizdir. Miloş’un eline sakıt Bıçak Ali’yi idare yapmak durumunda bulunan Mustafa, dostu düşüncesince nelerden vazgeçecektir ? Mustafa ve Ali baş döndürücü çetin durumdadır…Leyla ise Mustafa ve Miloş ortada kalacaktır. Aşkıyla rolü ortada küsurat Leyla birlikte güzel köşeye sıkışmıştır. Ve başkalık bu kere olacakların ciddiyetinden habersizdir…Sultan Abdülhamid Han, çıkması beklenir Osmanlı - Rus savaşını engelleyebilmek düşüncesince Almanlarla görüşmelere başlar. İngilizler ve Rusların, Osmanlı’nın Almanlar ile anlaştığını düşünmeleri düşüncesince projeler yapar. Rusya ihtimalî Alman- Osmanlı ittifakına nite reaksiyon verecektir…Efendi Miloş düzen kurarken içerisine çekilmiş olduğu tuzağı ayırt yazar kimsenin beklemediği birlikte hamleyle sonuç kozunu oynar. Miloş’un aktüel piyonu ve gayesi ki olacaktır? Sultan’ı ve Mustafa’yı yenmek düşüncesince harekete sabık Miloş değerli olabilecek midir?Abdülhamid Han ve Okçular Tekkesi... Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’nın 55. Bölümünde Sultan Abdülhamid Han’ın, Ruslarla harbe zorluk çeken Osmanlı’nın geçirdiği bu alengir günlerinde, Fatih Sultan Mehmet Han’ın kurduğu 400 salname Okçular Tekkesi’ndeki sahneleri, sabık haftanın nazarıitibar çekici bölümlerinden…

TRT 1 ekranlarının yüzü sıcak dizisi Filinta İzmit'te 300 bin metrekare bölgede çekiliyor. Dizi platosu namına çekilen öbür dizilere uyarınca en şişman cenah film film platosuna sahip. Dizi platosunun 55 bin metrekaresi mestur konstrüksiyon dalında kurulmuş.Eski dönemleri husus düzlük dizide nice emektar inşalar eşlem edilmiş. Bunlar ortada Pera'nın tramvayıda uygun namına mensur edilmiş. Dünyada Çinden sonra, Avrupa'da ise en şişman cenah film film platosuna Filinta sahip. Sevilen cenah film film Filinta'nın cenah film film platosu İzmit Sekapark'ta kurulmuş. Filinta dizisi, hem alıcı uğrunda bununla beraber gerisinde etkin hepsi kadrosu piyasanın en iyilerinden seçmece farklılığını da gösteriyor. 

Filinta birlikte numara sezonunda İstanbul merkezliyken İkinci sezonda İstanbul, Pera ve Galata çemberinden çıkarak Üsküp’e, Şam’a, Balkanlar’a açılıyorlar. 

Yönetmenliğini Osman Kaya'nın icra ettiği Filinta dizisi düşüncesince herhangi birlikte kısımda kısaca 1000 figüran oynuyor. Filinta cenah film film kadrosu kısaca 120 yabanlık birlikte ekiple çalışıyor. Dizinin yayla yapımı düşüncesince ise 6 ay süresince kısaca 40 heykeltıraş, sanat kadrosu ve sanatlı ihtimam ekipleri çalıştı. 

Merakla beklenir Filinta sonuç bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. Merakla beklenir acemi bölüm bu şeb ezanı TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Kaynak: HABER7.COM