Kanal 7’nin yüzü sıcak dizisi Elif’in bu bölümünde, Melek’in içre müşterek anlaşmazlık vardır, müşterek ayrışık Elif’in hakkıyla öldüğüne inanmaz. samimi içe Elif’in yaşadığına değgin rüya besleyici Melek, olanların tesiri ile rüyasında Elif’i görür.

331. Bölümde neler olacak?

Melek’in görmüş olduğu rüyayı Kenan’a anlatması ile harekete geçerler ve Elif’in mezarını açtırmaya değişmeyen verirler. Mezarın gereksiz bulunduğunu gören Melek ve Kenan sevinçle çiftliktekilere muştulu haberi verirler. Melek’in yaşadığını öğrenen kom halkı neşe eder. Melek’le Kenan, kızlarını hatırlamak düşüncesince esasen kolları sıvar. Muhsinlerin hazırladıkları gerçek olmayan tutanağı henüz ayrıntılı aramak kadar karakola revan Melek ve Kenan öğrendikleri karşısında hayret yaşar. Hazırlanan raporda Arzu’nun ismini gören Kenan, öfkeden ne yapacağını şaşırır. Kenan bu kere sınırları dahası ile aşan Arzu’nun cezasını vermeye kararlıdır. Melek ise ne olursa olsun Elif’in yaşadığını bilmiş olduğu düşüncesince mutludur. Gonca ve Serdar cephesinde bağlam karışır. Necdet’in esareti dibine esasen dönen Gonca, kendisini gelişigüzel şeyden soyutlamış durumda sonsuz Serdar’ı düşünür. Gonca’nın bu biçimine üzülen Erkut, ona asistan olmaya çalışır. Serdar üzerine Erkut’a güveneceğini düşünen Gonca’nın aklında müşterek yazı vardır. 

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve vizyonun en ıvır zıvır oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in gösteriş almış olduğu Elif, gelişigüzel kesimden izleyicinin kendisinden müşterek zerre bulmuş olduğu arasında ne olduğu ile yediden yetmişe her insanın gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

Kaynak: HABER7.COM