" 7 Haziran seçimlerine doğru demokrasi güçleri ne yapmalı" paneline karşı Aydınlık ve Ulusal Kanal'ın provake edici yayınları üzerine paneli provakatörlerin sabote etmeye çalışacağı bekleniyordu ve öyle oldu.
Ulusal Kanal paneli sabote etmek isteyenlerin CHP'li olduğunu iddia ediyor, oysa paneli sabote edenlerin hiçbiri CHP üyesi değil..Panelin kayıtları bizim elimizde olduğu gibi paneli başından sonuna kadar kaydeden Ulusal Kanal'da da mevcut. Ulusal Kanal yaptığı kayıtlardan bu provakatörlerin yayınlasın görelim; bu provakatörler kim?

Panel erken değil tam planlandığı saatte bitti.

Ulusal Kanal protestolardan ötürü erken bitirildiğini söylüyor. Panel duyurusunda saat 18.30-21.30 olarak duyurulmuş ve 21.30 da kokteyl olacağı bildirilmişti.
 Konuşmalar 20.30 da bitince panelistlere 5 dakika yeniden söz verildi.

İşte Ulusal Kanal'ın o haberi:

CHP, HDP ve ÖDP'lilerin katıldığı panele CHP'li üyelerin protestoları damgasını vurdu

İşçi Partisi'nde "Vatan'da Birleşme" rüzgarları eserken CHP'nin gündemi "HDP ile ittifak". İstanbul Kadıköy'de CHP, HDP ve ÖDP ittifak panelinde buluştu. Panele, HDP'li Hasip Kaplan'ın ittifak ile ilgili samimi açıklamaları ve CHP'li üyelerin protestoları damgasını vurdu. Kaplan salonda ittifak iddialarını doğrularken salon dışında ise "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları atıldı. Protestolar üzerine panel beklenenden önce bitirildi. CHP'li üyeler "artık CHP'liyiz demekten utanıyoruz" dedi

CHP'de gündem "HDP ile ittifak". CHP-HDP ve ÖDP yöneticileri, İstanbul Kadıköy'de düzenlenen ittifak panelinde bir araya geldi.

 

Panelin konuşmacıları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, HDP Milletvekili Hasip Kaplan, ÖDP Genel Başkanı Alper Taş ve gazeteci Gürkan Hacır'dı. HDP'li Hasip Kaplan'ın CHP-HDP ittifakına dair samimi açıklamalarda bulundu.

 

Kaplan, ittifakı "müjde" olarak değerlendirdi, "umarım yakın zamanda haber veririz" dedi.

 

CHP-HDP ittifakına diğer konuşmacılar da destek verdi.

 

Kaplan'ın açıklamaları hem salonda hem de salon dışında protesto edildi. Kaplan'ı protesto eden CHP'liler güvenlik görevlileri tarafından salon dışına çıkarıldı.

 

Kaplan'ın içerideki konuşması devam ederken dışarı çıkarılan CHP'liler "Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganı attı. Salona alınmayan üyeler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yöneticilerine tepkiliydi.

 

Protestolar nedeniyle panel beklenenden önce bitirildi. Konuşmacılar soru almadı. 

ulusalkanal.com.tr