CNN Türk'te Mirgün Cabas'ın sunduğu Her Şey programına canlı yayında bağlanan Savcı Sayan, Mirgün Cabas'ı adeta çıldırttı.
AKP İzmir milletvekili adayı gösterilen eski CHP'li Savcı Sayan, milletvekili adaylarının katıldığı ve Mirgün Cabas'ın sunduğu televizyon programına konuk oldu.

Mirgün Cabas’ın kendisine CHP’den AKP’ye geçişi ve Deniz Baykal'ın istifası döneminde ağlamasını hatırlatması üzerine Sayan; “Kılıçdaroğlu’nun Cemaate yakınlaşması kadar keskin değildir” cevabını verdi. Sayan, ardından Doğan Medya Grubu’nun hükümet için ‘nifak tohumları‘ eken bir yayın çizgisi içinde olduğunu söyleyip “Nifak çıkartmak için mi çağırdınız beni?” diye sordu.

Bağırarak konuşmayı sürdüren AKP’li vekil adayına Mirgün Cabas’ın “Nifak çıkartacak bir ağırlığınız yok endişe etmeyin. Yanaştığınız partiniz için o kadar makbul biri olsaydınız yedinci sırada aday gösterilmezdiniz” yanıtını vermesi üzerine gerginlik had safhaya ulaştı.

'SİZİN NE OLDUĞUNUZU GAYET İYİ BİLİYORUZ'

Savcı Sayan bunun üzerine Cabas’a Savcı Mehmet Selim Kiraz, rehin alındığında krize dönüşen tweet’ini hatırlatarak “Sizin ne olduğunuzu gayet iyi biliyoruz” yanıtını verdi.

Cabas, Sayan’ın bağırışlarına ve ‘şovuna‘ daha fazla tahammül edemeyeceğini söyleyip kendisini yayından alarak reklam arası verdi. Mirgün Cabas reklam dönüşünde, olanlar için izleyicilerden özür diledi.