CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ilginç bir vaat daha geldi. Kemal Kılıçdaroğlu; Başbakan seçilmesi durumunda 500 bin vatandaşı hapisten kurtaracağının sözünü verdi. Kredi kartı ve tüketici kredi faizlerinin % 80’ini silerek, yargılanan ve mahkum edilen borçluları kurtaracağını belirtti.

CHP Antalya Mitingi Kemal Kılıçdaroğlu'nun Konuşması

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; partisinin Antalya mitinginde yaptığı konuşmada yeri göğü inletti. 7 Haziran’da Antalya tarih yazacak diyen CHP Lideri; bu kardeşiniz için 24 saat kesintisiz çalışacak dedi. Türkiye için çalışacağını belirten CHP Lideri; 24 saatse 24 saat, 30 saatse 30 saat çalışacağım diyerek miting alanını dolduran kalabalığı adeta ateşledi. CHP Lideri; 500 bin vatandaşı hapisten kurtaracağını da belirtti.

AK Parti hükümeti döneminde 13 yılda 6 milyonun üzerinde işsiz olduğunu belirten Kılıçdaroğlu; “17 milyon yoksul ve 2 milyon da Suriyeli var dedi. Ben bu tabloyu tersine çevireceğim, işsizliklere iş bulacağım asgari ücreti 1.500 Lira’ya çıkaracağım ve Suriyelileri de kendi memleketlerine göndereceğim şeklinde” açıklama yaptı. Mutlu ve ferah seviyesi yüksek olan bir Türkiye için karşınızda olacağım diyerek söz verdi.

 

Davutoğlu’na Çağrı Yaptı 

Hükümet programı gibi seçim bildirgesine sahip olduklarını ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; emekliden çiftçiye, taşeron işçisinden yoksullara kadar bütün sorunları çözeceğinin altını çizdi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu da bir kez daha televizyon karşısında tartışmaya çağırdı.

Ben bunları belirtince parayı nereden bulacak diye soruyorlar diyen Kılıçdaroğlu; TOBB Zirvesi’nde de dolaylı yoldan böyle bir soru sormaya çalıştı, ben de nasıl bulacağımı söyledim dedi. Eğer soracakları var ise televizyona çıkar sorarsın ben de söylerim diyerek çağrıda bulundu. Ama ben de sana soracağım, sen de bana cevap vereceksin diyerek tartışma ortamını işaret etti.

CHP Antalya Mitingi

Emeklilerden Fire İstemiyorum 

Antalya’da emeklilere de çağrıda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; en çok CHP emeklilere sahip çıkıyor, bu yüzden sizin oylarınızı bekliyorum dedi. Bundan önce hangi partiye oy verdiyseniz sizi düşünmedi diyen Kemal Kılıçdaroğlu, artık sen de kendini düşünmeye başla kardeşim diyerek bir anlamda sitemini dile getirdi. 11 milyon emekliden tek bir fire dahi beklemeyen Kılıçdaroğlu; kaçak saraya para bulurken buluyorlar da, emekliye gelince mi bulamıyorlar diyerek Cumhurbaşkanı’na yüklendi.

Turizm Politikasını Baştan Çizeceğim 

Türkiye’nin en güzel şehirleri arasında yer almasına rağmen Antalya’da turizm sektöründe sıkıntılar bulunduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; oteller full dolu olmasına rağmen kentte işsizlik sorununun yaşandığını ifade etti. Türkiye’nin turizm politikasını da baştan çizeceğini dile getiren CHP Lideri; artık Antalya’da otellerin 12 ay boyunca açık kalması için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini söyledi.

CHP Antalya'daki Miting

Eğitim Sistemi de Değişecek 

CHP Lideri’nin Antalya mitinginde yaptığı konuşmada eğitim sistemi de yer alıyor. Eğitim sisteminin değişeceğinin de altını çizen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; CHP’nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye’de her şeyin değişeceğini söyledi. Ortadoğu’da bir kavganın parçası olmaktan uzak bir Türkiye inşa edeceklerini ifade eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; öğretmenleri de Türkiye’nin en onurlu vatandaşı haline getireceklerini belirtti.

CHP Antalya Mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu'nun Konuşması

500 Bin Kişiyi Hapisten Kurtaracağım

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya mitinginde yaptığı konuşmada en çok dikkat çeken nokta ise; 500 bin kişiyi hapisten kurtaracağım vaadi oldu. 1 milyon 220 bin kişinin borç ödeme taahhüdünde bulunduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; 500 bin kişinin bu borç nedeniyle yargılandıklarını ve hapse mahkum edildiklerini de söyledi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu; 500 bin vatandaşı bu borç batağından kurtaracaklarını ifade etti. Kredi kartı ve tüketici kredilerinden kaynaklanan borçların % 80’ini sileceklerini belirten CHP Lideri; bu sayede borçları nedeniyle yargılanan ve hapse mahkum edilen yaklaşık 500 bin kişinin bu durumdan kurtulacaklarını sözlerine ekledi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında en fazla dikkat çeken nokta ise bu oldu.