Milliyet Gazetesi'nde İmralı tutanaklarının haberleştirilmesinin ardından yapılan görüşmede iddiaya göre Erdoğan iddia edilen kişi Vatan ve milliyet'ten kimseyi uçağına almayacağına söylüyor. Gazetenin o dönemki genel yayın yönetmeni Derya Sazak ve muhabir Namık Durukan'a ses kayıtlarında ağır hakaretler yağdırılırken Demirören olduğu iddia edilen kişi dayanamayıp ağlıyor.

ÜZDÜM MÜ SENİ PATRON?
Demirören olduğu iddia edilen ses "Üzdüm mü seni patron" derken, Erdoğan olduğu iddia edilen ses ise "Valla duman ettiniz" diyor.

GAZETENİZİN GÖREVİ PROVOKASYON MU?
Ses kaydında iddiaya göre; Demirören "Bunu sızdıranları bulmamız lazım" derken, "Siz bırakın sızdıranları.. Yani sızdıran sızdırmış size o ayrı meselede yani sizin gazetenizin görece provokasyon yapmak mıdır" diyor.

"BÖYLE NAMUSSUZLUĞU YAPIYOR"
Demirören olduğu iddia edilen ses "Yok böyle aklımızdan geçer mi" derken, "3-5 tane fazla satayım diye böyle namussuzluğu yapıyor hangi adamın yapıyorsa ondan sonra siz hala bunları savunuyorsunuz" karşılığını alıyor.

"GAZETENİZDEN ADAM ALMAYACAĞIM"
Demirören olduğu iddia edilen ses, randevu talep ederken, Başbakan olduğu iddia edilen ses randevuyu kabul etmeyerek, "Bun bundan sonra zaten bir tane gazetnizden adam almayacağım" yurtdışı sehayahatlerime..." karşılığını veriyor.

SAZAK'A: ADİ, KEPAZE HERİF
Dönemin genel yayın yönetmeni Derya Sazak ile daha önce oturup konuştuklarını anlatan Başbakan olduğu iddia edilen sesin "Çözüm süreci diyoruz riskleri alıyoruz atıyor manşeti ahlaksız adi herif, kepaze herif.. Yani bu sürecimizi baltalamak istiyor sizde bunun patronusunuz" dediği iddia ediliyor.

"BU ADAMLARA NE YAPACAKSAN YAP?"
Demirören olduğu iddia edilen ses "Peki benden ne istiyorusun" diye soruyor.

Başbakan olduğu iddia edilen ses ise "Bu adamların bu namussuzların hepsine ne yapacaksan yapman lazım." diyor.