Bozkurt Nuoğlu’nun partililerle toplantısı devrimci coşku ile doluydu. Toplantıda konuşma yapan parti duayeni Baki Nedim Baltacı Bozkurt Nuhoğlu için “Bozkurt Nuhoğlu Türkiye’nin devrimci geçmişinde önemli bir kilometre taşıdır” dedi

Bozkurt Nuhoğlu’nu takdim eden Sami Bayer “ Bozkurt Nuhoğlu’nu Kastro Nuri olarak tanınan Av. Nuri Yazıcı ilk olarak devrimci harekete kazandırmıştır. Nuhoğlu 28 Nisan olaylarından günümüze kadar devrimci mücadelenin hep bir yerlerinde bulunmuştur.”  dedi.

Bozkurt Nuhoğlu hiçbir katili ve hiçbir hırsızı affetmeyeceğine yemin ederek sözlerine başladı. Nuhoğlu “önemli bir coğrafyada yaşıyoruz, bu coğrafyada siyaset yapmak zor, cumhuriyeti koruyacak en önemli güç CHP’dir. Karşı devrim Cumhuriyeti rayından çıkarmıştır, bu durum karşısında yeniden örgütlenmeliyiz. Örgütlenmemizi 4 D ile tanımlıyorum, doğruluk, demokrasi, değişim ve devrim..Partimizi bu örgütlenme ile güçlendirmeliyiz, Cumhuriyetin kazanımlarını geri getirmek ve daha da ileri taşımak için bu şarttır” dedi.

Toplantı coşku ile başladı coşku ile devam etti. Konuklarda oluşan ortak görüş hiçbir adayın toplantısında böyle coşku olmadığıydı.

Rahmi Ofluoğlu