AKP Genel Başkan Yardımıcısı ve Parti sözcüsü Hüseyin Çelik'in dekoltesi nedeniyle eleştirdiği ATV sunucusu Gözde Kansu'nun görevine son verildi. Beyaz TV'de isim vermeden hedef aldığı sunucunun kıyafetini "aşırı açık" bulduğunu söyleyen Çelik, bunun "kabul edilemez" olduğunu öne sürmüş ve gözler ATV yönetiminin alacağı karara çevrilmişti.

SEBEB PERFORMANS(MIŞ)

Hüseyin Çelik'in dekoltesi nedeniyle hedef aldığı ATV sunucusu ile ilgili beklenen karar verildi. A Haber'de program yapan Sabah yazarı Sevilay Yükselir, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Gözde Kansu'nun ATV'de yayınlanan Veliaht'ın sunuculuğundan kovulduğunu duyurdu. ATV yöneticileriyle yaptığı görüşmede Kansu'nun işine son verildiğini öğrendiğini paylaşan Yükselir, "Fakat sebep kıyafeti değil performansının kötülüğü!" notunu düştü.

BAKAN BEĞENMEDİ, KOVULDU

Hüseyin Çelik'in "Böyle de kıyafet olmaz ki" demesinin ardından yapımcı Caner Erdem dün yaptığı açıklamasında yeni bir sunucu ile anlaşabileceklerini ifade etmiş ve yapımcı bunun sebebinin "program çakışması" olduğunu ifade etmişti. Erdem "Gözde Hanım’ın önümüzdeki hafta başka bir çekiminin çakışma durumu var. Öyle bir durumda yeni bir sunucu olabilir" şeklinde açıklama yapmıştı.
 
Diğer yandan, Bakan Çelik'in hedef gösterdiği sunucu Gözde Kansu'nun, Gezi direnişine de destek verdiği biliniyor.