RAHMİ OFLUOĞLU
 
PROF. DR. AV. METİN FEYZİOĞLU:

“Kararlıkla şunu hep birlikte söylemek zorundayız. Devlet yıkılırsa hepimiz altında kalırız. Devlet yıkılırsa hepimiz ne adaletten, ne gelecekten, ne refahtan, ne insan haklarından, ne aydınlık bir gelecekten söz ederiz. Şu halde devleti yıkmak isteyen her güce karşı tek vücut olmak zorundayız. Kanlı terör örgütü PKK’ya bir cümlecik dahi aleyhte konuşmadan sürekli ama sürekli Türkiye Cumhuriyeti’ne söz söyleyenleri mütareke döneminin işgal altındaki sözde aydınlarının kalıntıları olarak niteliyorum”

SEDAT PEKER:

“DEVLET eğer ki bir gün işleyemez hale gelirse yani terör ve düşman ülkeler hedefine ulaşırsa bu VATAN'ın evlatları yani kasap Ahmet'ler, bekçi Kemal'ler, bilgisayar mühendisi Yavuz'lar yani kısacası tüm VATAN EVLATLARI öncelik olarak dağlarda teröristleri aramayacaklardır.

İmza attığınız bildiriyi önlerine alacak, gerçek tehlikeli olanlar sizlersiniz diyerek lüks yerlerdeki işyerlerinize gelecekler (Ancak rahat olun sizleri çocuklarınızın ve eşlerinizin yanında öldürmeyeceklerdir.). İntikamlarını dahi MÜSLÜMAN TÜRK’e yakışır bir şekilde alacak ancak sizlerin kanlarıyla duş yapmayıda unutmayacaklardır.

Eğer ki benim fikrimi sorarsanız; kendi can sağlığınız için siz bu DEVLETİ batırmaya uğraşmayın…..”

Feyzioğlu ve Peker farklı sözcüklerle aynı şeyi söylüyorlar. Feyzioğlu, “Devlet yıkılırsa hepimiz altında kalırız.,”  Peker, DEVLET eğer ki bir gün işleyemez hale gelirse yani terör ve düşman ülkeler hedefine ulaşırsa…..”  diyor…

Feyzioğlu bildiri yayınlayan akademisyenlere  “Kanlı terör örgütü PKK’ya bir cümlecik dahi aleyhte konuşmadan sürekli ama sürekli Türkiye Cumhuriyeti’ne söz söyleyenleri mütareke döneminin işgal altındaki sözde aydınlarının kalıntıları olarak niteliyorum”  , Peker ise Tekrardan söylüyorum; OLUK OLUK KANLARINIZI AKITACAĞIZ VE AKAN KANLARINIZLA DUŞ ALACAĞIZ!!!” diyor.

Beyler kendinize gelin! Türkiye Cumhuriyeti devleti galef[1] değil öyle bir iki tekmeyle yıkılacak. Durumdan vazife çıkarmayın, bu devlet öyle bir iki çatapat ile yıkılmayacağı gibi durumdan vazife çıkaran birkaç kişinin açıklamaları ile de korunmaya muhtaç değildir…



[1] Galef Trabzon, Arsin yöresinde kullanılan ve derme çatma ev anlamına gelen bir sözcük..