Size 1 haftada en az 15 kilo verdirecek Muhteşem Karpuz diyetinin tarifini vericem arkadaşlar.

Bu sene Avrupalı hanımlar tarafından çok ilgi gören bu diyet sayesinde her biriniz victoria secret mankeni olabilirsiniz. Bu iyiliğimi de sakın unutmayın, sizin için kafa patlattım ve bu gizli sırrı tercüme ettim. Haydi bakalım…

Pazartesi

Kahvaltı: Aynanın karşına geçip kendinize “ağız dolusu günaydın” deyin, sonra da ışıklar saçarak ev ahalisine. Çünkü bugün fantastik diyetinizin ilk günü. Öz güven oldukça doyurucudur…
Afiyet olsun!

Öğlen yemeği: Yürüyerek şehrin öbür ucundaki pazara gidin. İki adet karpuz satın alın. İki karpuzu da koltuğunuzun altına yerleştirip yürüyerek evinize dönün.

Akşam yemeği: Bir bardak sıcak su. Afiyet olsun!

Salı

Kahvaltı: Bir aspirin alın, eğer kaslarınızın ağrısı biraz fazlacaysa iki aspirin de alabilirsiniz. İstediğiniz kadar su içerek kan dolaşımınızı rahatlatabilirsiniz.

Öğlen yemeği: Karpuzlarınızı dolaptan alıp gezmeye çıkartın. Şehrinizde görülebilecek güzel yerleri koltuk altlarınızda sıkıştırdığınız karpuzlara gösterin. Sonra da eve yine yürüyerek dönün.

Akşam yemeği: Bir bardak bitki çayı, hafif tatlandırılmış. Kilo verdiricem diye tatsız çay içirecek değilim size.

Çarşamba

Kahvaltı: Dolaptan karpuzlardan birini alın. İki elinizle sıkıca tutup ve 20 defa karpuz kucağınızda çömelip kalkın.

Öğlen yemeği: Karpuzları koltuklayıp çıkın yola. Şehrinizde gözünüze kestirdiğiniz dağ bayır ne varsa varın yamacına. Koyun karpuzları yere ve yukarıya doğru yuvarlamaya başlayın. Tepeye çıktıktan sonra salın karpuzları yokuş aşağı siz de peşlerinden koşun. İsterseniz bu öğlen yemeğini 2-3 defa yiyebilirsiniz.

Akşam yemeği: Aynanın karşısına geçip kendinize gülümseyin. Işık saçarak ve kendinizden emin olarak gülümseyin. Unutmayın içten gülümseme ruhun en iyi gıdasıdır. Ve size daha fazla gaddarlık etmeyeyim bu gece yatmadan tatlı vereceğim size. Sevdiğiniz bir şarkıyı dinleyebilirsiniz üstelik yatakta, haydi takın kulaklıklarınızı.

Perşembe

Kahvaltı: Karpuzun birini dolaptan alıp yere uzanın. Kucağınıza alıp iki elinize tuttuğunuz karpuzla 5 set halinde 20 defa mekik çekin.

Öğlen yemeği: Bugün öğlen yemeğini biraz geç yapın. Karpuzlarınızı öğleden sonrası gezintisine çıkartın. Bu sefer değişiklik yapıp koltuk altlarınızda değil ellerinizde, kucağınızda tutun. Bu güzel ve tatlı gezinti esnasında onlara güzel bir hikayeler anlatabilirsiniz.

Akşam yemeği: Yarım domates ve bir adet yeşil zeytin.
Bir bardak su ve elbette kocaman bir gülümseme olmazsa olmaz!

Cuma

Kahvaltı: Tartıya çıkın. Şimdiye kadar 9 kiloya yakın kaybetmiş olmalısınız. Mutluluğunuzu evdekilerle paylaşın, aynanın karşısına geçip gerinin. Şimdi artık facebookta paylaşacağın selfienin tam zamanıdır. Yeni vücudunu herkese göster, çatlasınlar.

Öğlen yemeği: Yiiihaaaa Çarşamba yediğiniz öğlen yemeğini beğendinizi düşünüyorum. Çok şanslısınız bugün de heyecanla aynısını tekrarlayın. Yine istediğiniz kadar yiyebilir, bayır yukarı ve bayır aşağı inanılmaz gurme keyfinin tadını çıkartabilirsiniz.
Oleyyyy!

Akşam yemeği: Yaklaşık 15 dakika yemek düşünün…

Cumartesi

Kahvaltı: Dolaptan karpuzun birini alıp yere uzanın. Sırt üstü uzandığınız yerden ayaklarınızla kaldırdığınız karpuzu mekik çekerek ellerinizle yakalayın. Sonra tersini yapın ve bu şekilde 3 set halinde 10 defa tekrarlayın. Eğer hala açsanız bir set daha yapabilirsiniz, sakınca yok!

Öğlen yemeği: Dolaptan bir karpuzu alıp kesin ve üç adet çekirdeğini yiyin. Kalan karpuzu da kucakladığınız gibi zıplayarak şehrin öbür ucundaki çöp bidonuna atın. Eve geri dönerken tekrar zıplayarak dönmeyin unutmayın!

Akşam yemeği: Ne kadar güzel ve formda olduğunuzu düşünün. Bu sizi kendinizi deniz kenarında muhteşem şekillenmiş vücudunuzla, kaslarınızla, bronz bir tenle nasıl muhteşem görüneceğinizi hatırlatacaktır. Bu akşam yemeğini uyuyana kadar yiyebilirsiniz.

Pazar

Kahvaltı: Kendinize ve evdekilere ağız dolusu günaydınla başlayın. Sonra evin içinde dolanarak evdekilere muhteşem vücudunuzu gösterin.

Öğlen yemeği: İkinci karpuzu da kesin ve sadece orta yani göbek kısmını yiyin. Kalanını da kucağınıza kaptığınız gibi marş marş şehrin öbür ucundaki çöp mahaline. Dönüşte ellerinizin üzerinde dönmenizi tavsiye ederim ama isterseniz zıplayarak da dönebilirsiniz. Afiyet olsun!

Akşam yemeği: Kahvaltı kadar önemlidir akşam yemeği sakın ama sakın atlamamak lazım. Üç adet badem, bir yaprak marulu istediğiniz kadar su ile tatlandırıp yiyebilirsiniz. Unutmayın istediğiniz kadar su. O kadar da gaddar değilim canım…
Afiyet olsun!

Eğer eksiksiz yaptıysanız bu diyeti (kaçamaksız), şu ana kadar 15 kilo eritmiş olmanız lazım. Yağlı, butlu tamı tamına 15 kilo! Kendinizi mutlu hissedin, kendinizle gurur duyun ve arkadaşlarınızla bu muhteşem diyeti paylaşın. Ve plajlarda bakışların merkezinde olacağınızı sakın unutmayın.

Gurur duyuyorum sizinle…