Soru : Tayyip’i Oynarmısın ?  Cevap : İşin Sahibi Hükümet Değilse…

Nejat İşler, katıldığı söyleşide “Recep Tayyip Erdoğan’ı oynar mıydınız?” sorusuna iddialı bir yanıt verdi.
İşte Nejat İşler’in çarpıcı sözleri…

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu’nun kurduğu, Ankara’daki Tatbikat Sahnesi’nde düzenlenen söyleşiye katıldı. İşler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la benzerliği ve akraba olduğu söylentileri üzerine akraba olmadıklarını söyledi.

Oyuncu, “Bir filmde Recep Tayyip Erdoğan’ı oynar mıydınız?” sorusuna ise ses getirecek bir yanıt verdi: “Tabii ki oynarım. Hükümet tarafından yaptırılan bir iş değilse ve hikâye iyi yazılmışsa neden oynamayım? Benim işim bu. Ayrıca Türkiye’de bu konudaki tek cast da benim.”

Bende Evsizlik Özlemi Var

Nejat İşler, söyleşi sırasında hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalar da yaptı: “Bende hep evsizlik özlemi vardı. Yolda giderken hep kuytu köşelere bakarım, sokakta yaşayayım diye düşünürüm. Hâlâ da böyle düşünüyorum. Hiçbir şey ve hiç kimseyle, sevgilim ve ailem de dahil, mülkiyet edinme ilişkisine girmedim. Mülkiyet hoşuma giden bir şey değil. Bodrum’da bir tane evim var, başka da bir şeyim yok. Bundan sonra da olmayacak.”

Teoman Yazımı Şarkı Yapacak

Nejat İşler, bir yazısının Teoman tarafından şarkı haline getirileceğini açıkladı: “Tuncel Kurtiz’le ilgili bir yazı yazmıştım. Teoman’ın o yazıyı şarkı haline getirmek istediğini söyledi. Yeni çıkaracağı albümde bu şarkıya yer verecek.”

http://www.bidoluhaber.tv/nejat-isler-tayyipi-oynarim-ama.html