Kocaeli'nin Gebze Arapçeşme Mahellesi Muhtarı Remzi Kandaz, Facebook hesabından ilginç bir "uyarı" paylaştı.

Muhtar Kandaz, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, "Kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmaksızın dolaşmasını görmek istemiyorum. Aksi davrananları eşek sudan gelene kadar döverim, bilmiş olun" ifadelerini kullandı. 

Paylaşımın devamında, şu ifadeler yer aldı:

"18 yaş altı çocukların ağzında sigara görmek istemiyorum. Gençlerin bir arada toplanıp, ahaliyi rahatsız edebilecek, gürültü verici ve uygun olmayan argo kelimeler kullanarak ses kalabalığı yapmaları tarafımca uygun görülmemektedir. Bu saydıklarıma karşı aksi davrananları eşek sudan gelene kadar döverim, bilmiş olun. Beni bilirsiniz. Sevmesinide iyi bilirim dövmesinide benden söylemesi..."

Muhtarın paylaşımı şu şekilde: 

MUHTARIN ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

Remzi Kandaz’ın tehdit içeren paylaşımı yurttaşların tepkisiyle karşılaştı. DHA'ya açıklama yapan muhtar Kandaz, skandal paylaşımını şu şekilde savundu: 

"Herkes çocuklarına sahip çıksın. Gece 12, 13 ve 14 yaşlarında kız ve erkek çocuklarının velisi olmadan, ağızlarında sigara parklarda, sokaklarda ne işleri var. Ben bu duruma üzülüyorum. Kendi çocuklarımda görmek istemediklerimi, mahallemin ve komşularımın çocuklarında da görmek istemiyorum. Başlarına bir şey geldiği zaman herkesten çok ben üzülüyorum. Keşke diyeceğimize şimdiden önlemimizi almaya davet ediyorum. Çocuklarımıza şimdiden sahip çıkalım ki ileri de keşkeler demeyelim. Ben hayatım boyunca kendi çocuklarıma bile bir tokat vurmuş değilim. Bu paylaşımımda başka art niyetim yok."

MUHTARIN ERDOĞAN'LA FOTOĞRAFI

Muhtar Kandaz'ın Erdoğan'la Ak Saray'da muhtarlarla birlikte verdiği pozda hemen yanında yer aldığı görüldü.