CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'ın "Ne Oluyor" programına konuk olan Kanal Türk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan Abdülkadir Selvi'nin sorularına cevap vermekte zorlanınca canlı yayını terk ederek tüm Türkiye'ye rezil oldu.

Şirin Payzın ile Ne Oluyor programına Abdülkadir Selvi ile Kanal Türk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan arasında yaşanan gerginlik damgasını vurdu. Faruk Mercan Abdülkadir Selvi'nin sözlerine cevap veremeyince çareyi yayını terk etmekte buldu.

İŞTE O ANLAR/İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEN ONUN AĞABABALARINA EYVALLAH ETMEDİM

Paralel tetikçi Mercan'ın seviyesiz ve mesnetsiz yalanlarla saldırması üzerine Abdulkadir Selvi, "Ben burda ciddi bir tartışma yürütürken Ankara'da bir dönem adı da cemaatin yargı imamlığına geçen bir şahıs bana gereksiz yere saldırdı. Ben değil ona onun ağababalarına da eyvallah etmem. Bana kimse ordan had bildirmeye kalkışmasın. Burada fikirleri varsa konuşalım" dedi...

ARKASINA BAKMADAN KAÇTI

Yenişafak yazarı Abdulkadir Selvi'nin konuşması karşısında cevap veremeyen ve iyice köşeye sıkışan Faruk Mercan, Selvi'nin sözlerini daha fazla hazmedemedi ve yayını yarıda bıraktı. Daha sonra pişman olup yayına geri dönse de Faruk Mercan'ın bu canlı yayın rezaleti uzun süre akıllarda yer edinecek.