3 yıldır ilişki yaşayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in tatil için gittikleri İtalya'nın Roma şehrinde nikah kıydıkları iddia ediliyor. En son Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğününde birlikte görülen ünlü çift İtalya tatillerinin keyfini çıkarmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Fahriye Evcen'e sürpriz yaparak İtalya'ya giden Burak Özçivit'in Roma'da Evcen'e nikah kıydığı konuşuluyor. Tatillerine şu sıralar Genoa şehrine bağlı Portofino beldesinde devam eden çift Instagram hesaplarından da sık sık paylaşım yapıyor.
Roma tatilini Evcen'e sürpriz evlilik teklifi yapmak için düzenlediği öğrenilen Özçivit 'Yüzüğümü aldım, hazırım' demişti. İddialara göre Burak Özçivit sevgilisine Aşıklar Çeşmesi'nde evlilik teklifini yapmış bile...
Evcen de evlilik teklifine 'evet' yanıtını verince, ünlü çift tatil süresini Roma'dan sonra Paris'e gitmek için uzatmış. Geçtiğimiz yıl ailelerini tanıştıran Evcen ve Özçivit hakkında birkaç ay öncesine kadar 'İmam nikahı yaptılar' şeklinde basına haberleri düşmüştü.
Ünlü oyuncular en son Ayvalık Cunda Adası'nda Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğün töreninde görüntülenmişti. Magazin basınının 'evlilik' sorularını yanıtlayan çift, o zamandan aslında evleneceklerinin ilk sinyalini vermişlerdi.