Birkaç ay önce çıkan haberlerde Beyaz'ın avukat bir sevgilisi olduğu yazılmıştı. Bu ilişkinin gerçek olduğu ve ciddiye doğru ilerlerdiği hatta annesi, ağabeyi ve birkaç yakın dostu dışında herkesten gizlediği ortaya çıktı. Beyaz'ın sevgilisinin yazıldığı gibi avukatlık yaptığı ama Kıbrıs'ta değil, İstanbul’da avukatlık yaptığı öğrenildi.

Beyaz 'Bir eş adayınız var mı?' sorusuna şu cevabı vermişti: 'Ciddi bir şey olursa saklamayacağım'. Herkesin merak ettiği ise bu aşkı söylediği gibi açıklayıp açıklamayacağı.

BEYAZ, EV ALMAYA SEVGİLİSİYLE GİTTİ

Candan Erçetin'in Ayvalıköy'deki çiftliğini çok beğenen ünlü şovmen, sanatçının hemen karşısında bulunan çiftliği satın almak için harekete geçti.

Beyaz, Candan Erçetin'in Kırklareli Lüleburgaz'ın Ayvalıköy'ünde bulunan çiftliğinin tam karşısında bir çiftlik satın almak istemiş ancak fiyatı çok pahalı bulmuştu.

Kendisine verilen fiyatı çok yüksek bulan Beyazıt Öztürk, düşünmek için çiftlik sahiplerinden zaman istedi. Beyazıt Öztürk'ün Candan Erçetin ziyareti sırasında yanında bir de esmer bir bayanın olduğu köylüler tarafından iddia edildi.

Candan Erçetin'den sonra Beyazıt Öztürk'ün de o bölgede çiftlik alacağını duyan başta Ayvalıköy, olmak üzere Eskitaşlı, Celaliye gibi çevre köydeki arsa sahiplerinin arsa fiyatlarını yüzde 50'i oranında arttırdı.


http://sonhaberizle.com/magazin/beyazin-gizli-avukat-aski-kktcl-degil-istanbullu-h112302.html