İstanbul Barosu tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Vermiş oldukları sözleri tek tek yerine getirirken son çalışması olan adliyeler arası servis hizmeti ile Avukatlar'ın yükünü hafifletiyorlar olacaklar.

İstanbul Barosu, Adliyeler arası Servis hizmeti ile ilgili bilgileri kendi resmi sitesinde aşağıdaki gibi açıklayarak İstanbul Barosu avukatlarını bilgilendiriyor. 


 
Çağlayan-Bakırköy
Adliyeleri arasında saat 09.00’da başlayan ve 16.00’da sona eren, her yarım saatte bir karşılıklı yapılacak servis hizmeti ile, meslektaşlarımızın bir yükünü daha hafifletmeyi amaçlıyoruz.
Araçlar, Çağlayan Adliyesi (C) kapısı önünden kalkarken, Bakırköy Adliyesinde de “Avukatlar Giriş Kapısı” önünden kalkacaktır. Araç güzergahı E5 olacaktır.
Ayrıca Taksim AKM önünden her sabah 08.30’da başlayan Taksim-Çağlayan servisi de, karşılıklı olarak her yarım saatte bir yapılacaktır. Çağlayan-Taksim hattında ilk servis 09.00’da başlayacaktır.
Bu servisin araçları da, Çağlayan (C) Kapısı önünden kalkacaktır. Araç güzergahı, Dolapdere, Piyalepaşa, Kasımpaşa çevresi. Çağlayan Adliyesi olarak belirlenmiştir.
24.11.2011 tarihinde başlayacak olan ve deneme niteliği taşıyan bu servislere meslektaşlarımız tarafından gösterilecek ilgi çerçevesinde, servislerin zaman aralıkları ile sayıları yeniden belirlenebilecektir.
Kartal Adliyesinin açılmasından sonra,sisteme bu servisin de eklenmesi kararlaştırılmıştır.