Panelin açılış konuşmalarını İstanbul Barosu Başkanı Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal, Finans Kulüp Başkanı Prof. Dr. Tevfik Altınok ve İstanbul Barosu bankacılık ve Finansal Kurumlar Komisyonu Başkanı Av. Gökhan Özdemir yapacak.
 
Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Omağ’ın yöneteceği ilk oturumda, Yapı Kredi Bankası’ndan Av. Neşe Caymaz Demiryas, “Hukuk Sorumluluğun Temel Özellikleri, İbra, Sorumluluk Davası, Yeni Türk Ticaret Kanununun İlgili Hükümlerine Genel Bakış” konulu bir bildiri sunacak.
 
Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. Hanife Doğrusöz Koşut, “Banka Yöneticileri Şahsi Sorumluluğuna Hâkim Temel İlkeler, Şahsi Sorumluluğun Koşulları”, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Finans Kulüp Hukuk Komitesi Başkanı Av. İsmail Altay da “Banka Yönetim Kurulu Üyelerinin Sermaye Piyasası Mevzuatına Göre Sorumlulukları” konulu sunum yapacak.
 
Bankacılık ve Finansal Kurumlar Komisyonu Başkanı Av. Gökhan Özdemir’in yöneteceği ikinci oturumda, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Caner YenidünyaBDDK ve TMSF’nin yapısı, Görev ve Yetkileri ile Yetkililerin Cezai Sorumluluğu ve Yargılama Usulü”, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu da “Banka Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile Banka Personelinin Cezai Sorumluluğu” konusunu anlatacak.